Game Of Thrones 8. sezon izle! GOT HBO Digiturk şifresiz izle

Game Of Thrones 8. sezon izle! GOT HBO Digiturk şifresiz izle
Dünyanın en çok izlenen dizilerinden biri olan Game Of Thrones (GOT) 8. sezonun ilk bölümü ile ekranlara geldi. İzleyiciler de sezonun tamamını izlemek istiyor. Game Of Thrones 8. sezon HD, full ve tekrar izle seçenekleriyle karşınızdayız.

Her bölümüyle büyük merak uyandıran ve popularitesiyle dünyayı kasıp kavuran Game Of Thrones dün final sezonunun ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Bu sezonun ardından ekranlarda yer almayacak olan diziye  büyük bir ilgi vardı. Seyirciler şimdiden Game Of Thrones 8. sezon full izle yazarak bütün bölümleri izlemek istiyor. Hikayesi, fantastik sahneleri ve karakterleriyle büyük bir furya yaratan Game Of Thrones'un 8. sezonuna dair her şey burada.
 


GAME OF THRONES FİNAL SEZONU NASIL İZLENİR?

ABD'li yayıncı HBO ve yapımcı şirketten yapılan açıklamaya göre ilk bölüm 14 Nisan'da yayınlandı. Saat 2 1.00'de başlayan dizi Türkiye'de de sezon boyunca Digiturk'te yayınlanacak. Digiturk beIN SERIES SCI-FI HD kanalından Game Of Thrones'un 8. sezonunu izleyebilirsiniz. Ayrıca ücretli üyeliklerle de bu platformlardan izleme şansı bulabilirsiniz.

game of thrones


GAME OF THRONES'U ŞİFRESİZ YAYIMLAYAN KANAL VAR MI?

Game Of Thrones'u şifresiz izlemek isteyenlere kötü bir haber var. Malesef dizinin şifresiz yayını yok.

GAME OF THRONES 8. SEZON 3. BÖLÜM SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA

GAME OF THRONES 8. SEZON 3. BÖLÜM İZLE


DİZİ SİTELERİNDE OLACAK MI?

Game Of Thrones'un en çok gündeme geldiği konulardan biri de internetten izle seçeneğiydi. Milyonlarca insana servis edilen bölümlerle savaş eden yapımcı şirketler belli ölçüde başarılı oldu. Ancak şöyle bir durum da var, dizinin telif hakları alınmadan dizi sitelerinde yayımlanması yasak. 


jon snow


AK GEZENLER ORDUSUNDA EJDERHA

Son bölümde Khaleesi, Jon Snw ve yanındakileri kurtarmak için 3 ejderhası ile kuzeye uçmuş ve onları kurtarmış, ölüler ordusunu görerek büyük dehşete düşmüştü. Burada Night King, Mızrağı ile Viserion 'u öldürdü ve onu akgezenler tarafına aldı. Night King, Viserionla Duvar 'a geldi ve duvarı yerle bir ederek akgezenleri kuzeye doğru getirmeye devam etti. Jon Snow ile Khaleesi ise Cercei ile düşmanlığı bir kenara bırakarak Akgezen ordusu ile savaşmak için Kral Şehri'ne geldi. Burada Tryrion 'un ısrarları üzerine Cercei , Gece Kralı 'nın ordusu ile savaşmak için işbirliği yapmayı kabul etti. Ancak daha sonra Cercei 'nin, bunun bir yalan olduğunu söylemesi üzerine Jamie onu terk edip kuzeye doğru yola çıktı.  Game of Thrones fragmanlarında dikkat çeken detaylardan biri Jon Snow ile Arya Stark'ın konuşması oldu. Ayrıca büyük savaş için ailelerin yola çıktığı görüldü. David Benioff ve D.B. Weiss tarafından ekrana hayata geçirilen Game of Thrones'un, başrollerinde Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington, Sophie Turner, Maisie Williams ve Nikolaj Coster-Waldau gibi oyuncular yer alıyor.


Geçen sezon finalinde ne olmuştu?

Cersei’nin hamile olması hem Jamie’yi hem de Tyrion’ ı şaşırttı. Jamie’ye bebeğin kendisinden olduğunu yedi dünyaya duyurmaktan çekinmeyeceğini belirtti. Cersei Jamie’ye ilişkilerini dünyaya duyurma sözü verdi. Tyrion’ın ve Jamie’nin Cersei’nin ateşkesi kabul etmesinde şüphe duymamasını sağlayan tek şey, Cersei’nin bebek bekliyor olmasıydı. Daenerys ve Jon’un uzun zamandır beklenen yakınlaşma sahnesi finale damga vurdu. Lyanna Stark, gerçek isminin Aegon Targeryan olduğunu ilk kez itiraf etti. Artık Yedi Krallığı Akgezenler’den koruyacak bir duvar olmaması nedeniyle hem ölüler hem de onlarla savaşmak için bir araya mütfeffikleri Winterfell’e doğru yol aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.