Game Of Thrones 8. sezon (yeni sezon) ne zaman başlayacak? HBO'dan açıklama

Game Of Thrones 8. sezon (yeni sezon) ne zaman başlayacak? HBO'dan açıklama
Dünyanın en çok izlenen dizilerinden biri olan ve her sene başarısını kanıtlayan Game Of Thrones'un 8. sezonu ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Dizinin ne zaman başlayacağı merak edilirken yeni sezona dair ilk fragman yayınlandı.

Uzun süredir hayatımızda olan Game Of Thrones 8. sezonu ile yayınlanmaya hazırlanıyor. Zengin kadrosu ve fantastik senaryosuyla herkesi ekran başına bağlayan ve milyonlarca kişi tarafından izlenen fenomen dizi için geri sayım sürüyor. Arama motorlarında birçok kişi 'Game Of Thrones ne zaman başlayacak?' ve 'Game of Thrones yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?' gibi sorular soruyor.

GAME OF THRONES 8. SEZON FRAGMANI YAYINLANDI
Stark hanedanlığının içerisinde büyüyen ancak asla bir Stark olarak anılmayan Jon Snow, Game Of Thrones'un 8. sezon fragmanında ön plana çıkıyor. Ailenin hayatlarını kaybeden üyeleri, Edd Stark ve Catelyn Stark'ın, Jon Snow'a yönelik pişmanlıkları, fragmanda dikkat çeken detaylar oldu. Sansa, Arya ve Jon Snow'un bir arada yer alması, üç karakterin dizinin yeni sezonunda güçlerini birleştireceğine işaret ediyor.

GAME OF THRONES YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
Yayımlanan fragmanda yeni sezon tarihine de işaret eden yapımcı HBO, dizinin 14 Nisan tarihinde yayında olacağına dair bilgiye fragmanın sonunda yer verdi.

game of thrones

SON BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?
Lannister'ların Stark ve Targaryen hanelerine verdiği ateşkes sözünü tutması gerektiğini düşünen Jamie Lannister, kuzeydeki Akgezen saldırısına karşı adamlarını hazırlamaktadır. Cersei'nin bu anlaşmanın aslında olmadığını, yalan söylediğini söylemesinin ardından tepki gösteren Jamie, hanesini terk ederek kuzeye doğru hareket etmeye başlamıştır. Diğer taraftan kuzeyde durumlar ciddi boyutlara ulaşmış ve Akgezenler ciddi ciddi saldırmaya başlamıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.