Gazete Damga 1 Ocak 2018 Pazartesi günü hangi haberlerle yayınlandı - Gazete oku

Gazete Damga 1 Ocak 2018 Pazartesi günü hangi haberlerle yayınlandı - Gazete oku
Gazete Damga'nın yeni yıldaki ilk sayısı bugün yayınlandı. Birbirinden önemli haberler ve gelişmelerin bulunduğu 16 sayfa ve dopdolu içeriğiyle okuyucularının karşısına çıkan gazetenin öne çıkan başlıklarını ve manşetini sizler için değerlendirdik. İşte dünden bugüne ve yeni yıla yansıyanlar...

Manşet haberde Esenyurt eski Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve dağıttığı kömür için satın aldığı firmanın haberi yer alıyor. Spot bilgisi olarak da 'Fahiş miktardaki kömür alım ihalesiyle dikkatleri üzerine çeken Esenyurt Belediyesi, on binlerce tonluk kömür alımının son 3 yılını ise ilçenin eski yerel siyasetçilerinden Mehmet Adıgüzel’in sahibi olduğu firma üzerinden gerçekleştirdi' ifadeleri kullanılmış.

Logo yanında Burak Yılmaz var. Bordo mavili formayla ikinci döneminde de fırtına gibi esen Kral lakaplı yıldız futbolcu attığı gollerle takımının geçen sezonun ilk yarısındaki sayısını tek başına yakaladı.

Sürde Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün var. yıllarını kutladı. İlçe dışında olan Belediye Başkanı Hasan Akgün yeni yılda “Sağlık, mutluluk ve huzur” diledi.

Sürün devamında da Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan'a yer verilmiş. Madde bağımlılığına yönelik mücadelede ilçede neler yapıldığını anlatan Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, bağımlılıkla mücadele konusunda eğitime büyük önem verdiklerini belirterek “Bağımlılık verem, kanser veya kolesterolden daha önemli. En kolay tedavi; hiç başlatmamak. Bunun bilinciyle öncelikle eğitimi göz önüne alarak hareket ediyoruz. Yaşamın her alanında eğitim veriyoruz” ifadesini kullandı.

İkinci haberde ise internet dolandırıcılığı var. İnternetten nevresim sipariş eden Elmas Şencer, kargoyu açınca şok oldu. Gelen istediği nevresim değil bez parçalarıydı

gazete damga 19 aralık 2017 sayısı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.