Gazete Damga 18.12.2017 Pazartesi manşetinde neler var! Gazete Oku

Gazete Damga 18.12.2017 Pazartesi manşetinde neler var! Gazete Oku
Türkiye ve dünyadan en son gelişmeleri takip etmek, sanattan spora aktiviteleri takip etmek ve köşe yazılarını okumak için en önemli hareketlerden biri gazete sayfalarına göz atmaktır. Her ne kadar teknoloji gazeteyi ikinci plana da atsa da her gün binlerce insan 'Gazete Oku' veya 'Gazete 1. sayfası oku' şeklinde aramalar yaparak ulusal ve yerel gazetelere ulaşmaya çalışıyor. Bugün yayınlanan gazetemizin önemli başlıkları ve sayımızın tamamı bu haberde.

Gazete Damga 21 Kasım'dan itibaren Gazetem İstanbul'un devamı olarak yola devam etmektedir. Yenilenen adresiyle ilk gününden bu yana binlerce kişiye hitap eden gazetenin sayfaları da internet ortamında her gün düzenli olarak sabah saatlerinden itibaren tüm kullanıcılar tarafından ücretsiz bir şekilde okunabilmektedir. Yerel haberlere göz atmak ve bölge gündeminden haberdar olmak istiyorsanız İstanbul'un 39 ilçesinden de yayınlar yapan Gazete Damga'yı takip etmeyi unutmayın.

Gazete Damga'nın bugünkü manşeti geçtiğimiz hafta istifa eden Necmi Kadıoğlu'na ayrılmış. Esenyurt'ta yaşanan coşkuyu 'Güle oynaya gönderdiler' başlıklı haberin imzası ise Ufuk Çoban'a ait.

Bölge haberlerinin ilkinde Gürbüz Çapan'ın açıklamaları yer alıyor. Necmi Kadıoğlu öncesinde Esenyurt Belediye Başkanı olan Çapan; 'Kadıoğlu'nu mağdur ettiler' ifadelerini kullanıyor.

Atatürk'e benzerliği ile dikkat çeken Göksel Kaya'nın İYGAD Başkanı ve Gazete Damga ortaklarından Mehmet Mert'i ziyareti sür manşetten verilmiş. Kaya Ata'ya olan benzerliğini; 'Hem büyük gurur hem sorumluluk' sözleriyle anlatıyor.

CHP'de süren başkanlık seçim için ilçe örgütlerinde çalışmalar devam ediyor. Avcılar'da adaylığını açıklayan Seher Okşar İstanbul'daki kadın başkan sayısını yüksetmek için görevi istediğini dile getirdi.

Ayrıca bugün Spor Toto Süper Lig'de bugün Fenerbahçe evinde Karabükspor'u ağırlıyor. Küme düşme hattındaki rakibini ağırlayan sarı lacivertliler bugün kazandığı takdirde Galatasaray'ın üstüne çıkacak.

GAZETE DAMGA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.