Gazete Damga 25 Aralık Pazartesi hangi haberlerle yayınlandı - Gazete oku

Gazete Damga 25 Aralık Pazartesi hangi haberlerle yayınlandı - Gazete oku
Türkiye ve dünyada medyayı internet üzerinden takip etmek en kolay tercihlerin başında geliyor. Sosyal medyanın da büyük fayda sağladığı gerçeği de karşımızda. İnsanlar artık tek tuşla binlerce habere ulaşabiliyor. Ancak gazetelerin tüm sayfalarını okumak ayrı bir keyif ve zevk. Pek çok gazete sayfalarının tamamını okutmak için abonelik ücreti alıyor ancak Gazete Damga'da ücretsiz. Dünden bugüne yansıyan en önemli gelişmeleri haberimizin bağlantısına tıklayarak okuyabilirsiniz.

Gazete Damga 25 aralık 2017 Pazartesi sayısı ile bayilerdeki yerini aldı ve internette de yayınlandı. Yoğun çalışan bir ekibin ürünü olarak her gün okuyucularının karşısına çıkan Gazete Damga'nın bugün de gündemi dopdolu. Yıllardır ulaştığı okuyucu kitlesiyle adından söz ettirmeyi başaran gazetenin bugünkü manşet haberleri ve özellikle yerel siyasetteki başlıkları merakla bekleniyor. Bugün manşette hangi haberler var ve diğer gelişmeleri sizlerle inceleyeceğiz. Gazetenin tamamını alttaki bağlantıdan okuma şansı da sizleri bekliyor.

Birinci sayfanın manşetinde bugün Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar bulunuyor. CHP’den üç kez ihraç edilen, her defasında partiye dönmeyi başaran ve en sonunda Beşiktaş’tan belediye başkanı seçilen Murat Hazinedar, önce kutsal toprakları ziyaret etti, şimdi de “Cadılar Bayramı”nı kutlamak için düğmeye bastı.

gazete damga 19 aralık 2017 sayısı

İkinci haber niteliğinde ise son olarak çıkarılan KHK yer alıyor. OHAL kapsamında hazırlanan iki yeni Kanun Hükmünde Kararname kapsamında 2 bin 756 kişi kamu görevinden çıkarıldı, darbe sanıklarına 'tek tip kıyafet' giydirilmesine karar verildi.

Sayfanın sağında ise CHP Milletvekili Barış Yarkadaş'ın KHK tepkisi var.

Sür manşette CHP'nin gerçekleştirdiği kongrelerden söz edilmiş. Dün kritik bir seçimle gündeme gelen CHP'de kavgalı oylamalar da oldu. CHP İstanbul’da ilçe kongreleri süreci tamamlandı. 14 ilçede kongreye tek liste ile gidilirken, çok adaylı 25 ilçede kıran kırana bir yarış yaşandı. Esenyurt kongresinde kavga, Arnavutköy’de tartışma çıktı. Bahçelievler kongresi ise iptal edildi.

Logonun sağında ünlü sanatçı Yasemin Levy yer alıyor. İstanbullular Ladion müziğine doydu. Ünlü sanatçı Yasmin Levy, Zorlu PSM'de hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. 

Esenyurt'un çiçeği burnunda belediye başkanı Ali Murat Alatepe katıldığı ilk programda, "Belediye Başkanlığı görevine geldiğim 4 günden bu yana hep 'halkıma ne yapsam mutlu olur' diye düşünüyorum. İlçemizde dokunmadığımız kalp bırakmayacağız" diye konuştu.

Yazarlar
Mehmet Mert - CHP ve Nasrettin Hoca!
Mustafa Bekaroğlu - 'Kudüs menkıbeleri' ve çıfıtlar
Cengiz Alçayır - Hacı Murat İ’cadı
Aykut Onur Kalaycı - O hakimler şimdi nerede?
Pınar Çetinkaya - Mesele aşk-ı mevzu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.