Gazete Damga 26 Aralık Salı günü hangi haberlerle yayınlandı - Gazete oku

Gazete Damga 26 Aralık Salı günü hangi haberlerle yayınlandı - Gazete oku
Dün neler yaşandı ve ayrıntıları nasıl ele alındı diye incelemek, siyasetten spora sanattan ekonomiye pek çok dalda haberleri okumak isteyenler sürekli gazete oku ve gazete 1. sayfa manşet oku şeklinde araştırmalar yapıyor. Gazete Damga da tüm içeriği ile bir kez daha karşınızda. Bugünkü sayımızı ücretsiz olarak okuyabilirsiniz.

Yerel siyasetin nabzını tutan Gazete Damga yeni sayısıyla yayımlandı. Kalabalık bir ekiple hazırlanan gazetenin içeriği yine dopdolu ve doyurucu. Manşet sayfasından arka sayfasına kadar tüm gelişmeleri tarafsız bir şekilde okuyucularına aktaran Gazete Damga neden tercih edildiğini de bu şekilde ortaya koymuş oluyor. Peki bugün gazetenin gündeminde hangi konular var ve neler işlendi. İşte detaylar...

Manşette Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı var. Cengiz Alçayır imzalı haberde AK Partili Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, kendisine özgü sistemle, ilginç bir para trafiğinin baş aktörü oldu. Baltacı’nın A Takımı ise hem belediyede hem de belediye iştiraki şirkette kilit rolde. 117 milyonluk ihaleyi veren de alan da aynı yapı.

Sür manşette ise CHP kongrelerinin yansımalarına yer verilmiş. CHP Bahçelievler İlçe kongresinin iptal edilmesi ilçe yönetimi ve İl Başkanlığı'nı karşı karşıya getirdi. İl Saymanı Bahar Günçiçek, “Kongreyi kaybedeceklerini anlayan menfaat sahibi arkadaşlarımız kongreye gitmek istemiyor” dedi.

İkinci haber gibi görülen haberde ise Çatalca'daki tartaklama iddiaları bulunuyor. Dün web sitemizden de canlı yayınladığımız haberimizde Ak Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez'e yapıldığı iddia edilen saldırıyı ele almıştık. Çatalca Belediyesi Taşınmaz Mal Satışı’yla ilgili eleştirel pankartlar tartışma çıkardı. Pankartların Çatalca zabıtası tarafından kesildiğini ve müdahale etmesi üzerine tartaklandığını belirten AK Parti İlçe Başkanı Selim Güçbilmez, "Zabıtalar pankartları keserek götürdü. Belediye başkan yardımcısı ve zabıta amirini aradım. Telefona bakmadılar. Sonra 10 kişilik bir zabıta grubu hışımla geldi. Benim de içinde olduğum topluluğu tartaklayarak pankartları alıp götürdüler" açıklamasını yaptı. 


gazete damga 19 aralık 2017 sayısı

Sayfanın hemen solunda Beşiktaş'taki yılbaşı kutlamalarına gelen yasak görülüyor. Beşiktaş Kaymakamlığı, Beşiktaş Belediyesi'nin Barbaros Bulvarı'nda yapacağı yılbaşı kutlamalarına ‘güvenlik’ gerekçesiyle izin vermedi.

Sporda ise transfer dönemi resmi olarak başlamasa da takımlar temaslarını sıklaştırdı. Beşiktaş en hareketli takım gibi görünürken gündemde Cenk Tosun, Demba Ba ve Arda Turan var.

Köşe yazılarında
Cengiz Alçayır - Ekip
Bahadır Sügür - Boşuna gerilmeyin!
Rukiye Karadoğan - BM Genel Kurulu
Can Berk Atasoy - Kudüs krizi gölgesinde Ortadoğu’nun soğuk savaşı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.