Gazete Damga 27 Aralık Çarşamba 1. sayfa ve manşet haberleri

Gazete Damga 27 Aralık Çarşamba 1. sayfa ve manşet haberleri
Özellikle sabahın ilk ışıklarında güne merhaba derken haberleri okumak büyük bir keyif ve hissedilen bir zorunluluk gibi. Binlerce belki de milyonlarca insan işe giderken, kahvaltı yaparken, okulda, evde veya çok farklı yerlerde gazete okuyor. Peki yerel siyasetin en çok okunan gazetelerinden biri olan Gazete Damga bugün hangi haberlerle yayınlandı. Sayımızın tamamının tek bir sayfada tamamen ücretsiz olarak okuyabilirsiniz. İşte detaylar...

Gazete Damga'nın bugünkü manşetinde Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta var. Cengiz Alçayır imzalı haberde İstanbul’un AK Partili belediyelerinden Gaziosmanpaşa’da yaşanan skandal bir gelişmeyi Gazete Damga ortaya çıkardı. Şubat 2016'da yazdığı bir köşe yazısında Çözüm Süreci sahiplerinin ipe dizilmesini isteyen yazar Mümtazer Türköne'nin, AK Partili Belediye tarafından konuşmacı listesine eklendiği öğrenildi.

Sür manşette ise Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara bulunuyor. Ak Parti Çatalca İlçe Teşkilatı Başkan Selim Güçbilmez önderliğinde protesto konuşması yapmıştı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, arsa satışları ve İdari Mahkeme'nin yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili gazetemize konuştu. Kara, "böyle komik bir karar olamaz" tepkisini gösterdi.

Sürün karşısında ise Mina Aydın'ın yazdığı ibretlik mektup var. Maltepe Prof. Dr. Mustafa Zengin Ortaokulu öğrencisi Elisa Mina Aydın, 3 yaşındaki çocuğunun yanında silahlı saldırıya uğrayan Ali Tarakcı'ya yazdığı mektupta üzüntülerini dile getirdi. 6/H sınıfı öğrencisi Aydın, “İnsanlığa sığmayan bu anormal saldırıyı şiddetle kınıyorum” diye konuştu.

İkinci haber gibi görülen gelişmede Tuzla'daki koku yer alıyor. Savcılık Tuzla'da önceki akşam saatlerinde 4 mahalleyi etkisi altına alan ve çok sayıda kişinin hastaneye kaldırılmasına neden olan kimyasal kokuyla ilgili soruşturma başlattı.

gazete damga 19 aralık 2017 sayısı

Hepsi ve daha fazlası bugün Gazete Damga'da...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.