Gazete Damga 29 Aralık Cuma manşet sayfası oku - 1. sayfa gazete hangi haberler var

Gazete Damga 29 Aralık Cuma manşet sayfası oku - 1. sayfa gazete hangi haberler var
Yılın son mesai gününde milyonlarca insan gazete okumak ve güne hem iyi bir başlangıç yapmak hem de olan biteni öğrenmek istiyor. Gazete Damga tüm içeriği bedava olarak bugün de karşınızda. İşte 29 Aralık'ta dünden bugüne yansıyanlar...

'Gazete oku' ve 'Gazeteler oku' gibi aranılan terimlerle günlük gazetelere ulaşmak isteyen milyonlarca vatandaş her gün internet üzerinden haber okuyor. Ancak gerçek gazetelerin yeri hala çok farklı. Özellikle bölgesel ve kent gazetelerinin. Yıllardır bu konseptte faaliyetlerini sürdüren Gazete Damga da bugün çıkardığı sayısıyla bir kez daha adından söz ettirecek gibi görünüyor.

Gazete Damga'nın bugünkü manşetinde daha önce kıyısından dönülen cep telefonu hediyesinin haricinde Esenyurt Belediyesi meclis üyelerine tablet verildiği ortaya çıkarıldı. Bir skandalı daha halkın önüne seren Gazete Damga'nın Cengiz Alçayır imzalı haberinde; "Esenyurt Belediyesi 45 meclis üyesine belediye kasasından dağıtılması planlanan lüks cep telefonlarına Gazete Damga’nın haberi engel olurken, yeni bir skandalın yine 2017 yılında yaşandığı ortaya çıktı. Meclis üyelerine daha önce de halkın parasıyla son model tablet verildiği belirlendi" ifadeleri kullanıldı.

Sürde ise üç kritik haber bulunuyor. Bunlardan ilki CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak'ın Gazete Damga kurucu ortaklarından Mehmet Mert'i ziyaret etmesiydi. Mert ile görüşen Gökbulak; gerçekleşen ilçe kongresinde emeği geçen tüm basın mensuplarına teşekkür etti. Gökbulak CHP'nin ikitidarı için Büyükçekmece İlçe Örgütü olarak ne gerekiyorsa yerine getireceklerini kaydetti. Mehmet Mert ise Gökbulak'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

İkinci sür haberinde ise ABD ile karşılıklı olarak kaldırılan vize krizinin çözümüne yer verilmiş.

Sağ tarafta da İl Başkanlığı tarafından adaylıktan çekildiği belirtilen CHP Bahçelievler İlçe Başkan Adayı Mehmet Ali Acar, böyle bir durumun söz konusu olmadığını söyledi. Mevcut Başkan Mehmet Ali Özkan'ın Özgür Çelik lehine adaylıktan çekildiğini ifade eden Acar, “Yapılacak kongrede başkan adayıyım” dedi.

İkinci haber olarak ise Bahçelievler'deki bomba yüklü araç verilmiş. Bahçelievler'deki patlayıcı yüklü minibüsün yakalanmasının ardından başlatılan soruşturmada patlayıcı yüklü ikinci minibüsün yakalandığı ortaya çıktı. Bombalı aracın plakasının 06 YTL 93 olması dikkat çekti

gazete damga 19 aralık 2017 sayısı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.