Gazete Damga 30 Aralık 1. sayfa ve manşet haberinde neler var

Gazete Damga 30 Aralık 1. sayfa ve manşet haberinde neler var
Gazete Damga dopdolu içeriği ve tarafsız haberleriyle bugün de okuyucularının karşısına çıktı. Yılın sondan bir önceki sayısında ele alınan gelişmelerle farkını bir kez daha ortaya koyan Gazete Damga'nın manşet haberi de bir o kadar dikkat çekici. İşte detaylar...

Manşet haberde Sen de mi hocam! isimli cinayet bulunuyor. Beylikdüzü'nde din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği yapan bir kişi yasak aşk yaşadığı kadına ve arkadaşını yaraladı. Beylikdüzü’nde iki kadının ağır yaralanmasına neden olan silahlı saldırının ardından yasak aşk çıktı. Gürpınar Azime Yılmaz Ortaokulu’nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yapan Nurullah K., gizli aşk yaşadığı Eda T. ve ev arkadaşı İnci D.’ye kurşun yağdırdı.

Sürde iseMarmara Fırıncılar Dernek Başkanı Ömer Kahraman yer alıyor. 2012 yılında FETÖ'cülerin düzenlediği bir operasyonda gözaltına alınan ve 1 yıl cezaevinde kaldıktan sonra mahkemeye çıkmadan tahliye edilen Marmara Fırıncılar Dernek Başkanı Ömer Kahraman, “Gasp edilmiş haklarımı geri almak için hukuki mücadelemiz sürüyor” dedi.

Devamında asgari ücret.. Milyonlar bu kararı bekliyordu ve belli oldu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında son toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, 2018 asgari ücret zammını açıkladı. Buna göre 2018 asgari ücret brüt olarak 2 bin 29 TL, net bin 603 TL olarak açıklandı.

Üst bölgenin en sağında yeni yıl uyarısı... Yeni yıl kutlamaları evde de planlansa dışarıda da organize edilse, genellikle büyük yemek masalarının kurulduğu etkinliklerle geçiriliyor. Bu özel gecede her zamankinden daha fazla yiyecek ve içecek tüketiliyor. Ancak yeni yılın ilk günlerini hastanede geçirmemek için uzmanların uyarı ve önerilerine de kulak vermek gerekiyor.

İkinci haber olarak görülen gelişme ise Esenyurt Belediyesi'nden. Esenyurt Belediyesi’nin 9 başkan yardımcısının 4’ü değişti. Emin Batmazoğlu, Mustafa Akboğa, Selahattin Boyraz, Yasemin Sarıca Aytan'ın yerine Togay Çoban, Hayrettin Babahan, Pakize Yağcı ve Yasir Çelik getirildi

gazete damga 19 aralık 2017 sayısı 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.