Gazete Damga'da bugün çıkan haberler ve dünden yansıyanlar

Gazete Damga'da bugün çıkan haberler ve dünden yansıyanlar
Her gün yaptığı haberlerle ses getiren ve birbirinden önemli olaylar karşısındaki kararlılığı ile dikkat çeken Gazete Damga'nın 2 Ocak 2018 tarihli sayısı yayınlandı. Yerel haberlerden Türkiye gündemine spordan sanata ekonomiden sağlığa 16 sayfa dopdolu içerik siz değerli okuyucularımızı bekliyor. Peki gazete bugün hangi manşetle çıktı? İşte detaylar...

Manşet haberde bugün taşeronların kadroya geçmesi konusu ele alınmış. Bilindiği üzere son dönemin en çok konuşulan konularının başında geliyor ve milyonlarca insanı yakından ilgilendiriyor. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan bazı taşeron işçilerinin, sürekli işçi kadrosuna geçişlerini sağlayan KHK düzenlemesi dün itibarıyla 
resmiyet kazandı. 11 Ocak tarihine kadar başvuruda bulunmayan taşeron işçiler kadro haklarını tamamen kaybetmiş sayılacak. İşçilerin kadro bileti ise belediye başkanı gibi idarecilerin elinde.

Sür manşette dün internet sitemizden de siz değerli okuycularımıza aktardığımız yol durumu bulunuyor. İstanbul'da 2018'in ilk günü yollar boş kaldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin trafik yoğunluk haritası verilerine göre; saat 11.00 sıralarında yoğunluk yüzde 1'e kadar düştü. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde de araç yoğunluğu olmadığı görüldü. Sürücüler yollarda rahat bir şekilde ilerledi.

Sürün devamında geçtiğimiz hafta gazetemizin manşetinden yayınladığımız Gaziosmanpaşa Belediyesi yer alıyor. FETÖ sanıklarından gazeteci Mümtaz'er Türköne'nin cezaevinde tutuklu bulunduğu halde adının, Gaziosmanpaşa Belediyesi'nce çıkılan bir ihalede yer almasının faturası şartnameyi hazırlayan müdüre kesildi.

İkinci haber gibi görülen gelişme ise TBMM'den. Bakanlık ve kamu kurumlarının “temsil ve tanıtım” adı altında yaptığı harcamaların, öngörülen bütçeyi milyonlarca lira aştığı ortaya çıktı.

gazete damga 19 aralık 2017 sayısı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.