Gel Dese Aşk 12 Nisan Pazar yeni bölüm neden yok? Bitti mi

Gel Dese Aşk 12 Nisan Pazar yeni bölüm neden yok? Bitti mi
ATV'nin kısa süre öncesine başlamasına rağmen sevilmeyi başaran dizisi Gel Dese Aşk bu hafta da yeni bölümü ile yayınlanmayacak. Diziyi izleyen binlerce kişi sebebini öğrenmek üzere birçok sorgualama gerçekleştiriyor. Peki Gel Dese Aşk 12 Nisan Pazar yeni bölüm neden yok? Bitti mi? İşte detaylar...

Haftanın son gününde televizyon ekranlarında hangi dizilerin olduğunu merak edenler yeni bölümlerin yanıp yayınlanmadığını öğrenmek istiyor. ATV ekranlarında birçok ünlü oyuncuyu baş rolünde barındıran kadrosuyla izleyicilerin karşısına çıkan Gel Dese Aşk'ın da akıbeti merak konusu oldu.İki haftadır yeni bölümü yayınlanmayan dizi bugün de TV'nin akışı içerisinde yer almıyor. Peki Gel Dese Aşk 12 Nisan Pazar yeni bölüm neden yok? Bitti mi?  Detaylar haberimizde.
 


Son bölümde ne oldu?

ATV ekranlarında son olarak 4. bölümü ile yayınlanan Gel Dese Aşk'ta şunlar yaşanmıştı; Yasemin Murat'ı ifşa edip, arkadaşlarını da bu yasak aşkı bilmekle suçlayınca ortalık karışır. Herkes şoke olmuştur. Sitare ve Ruhi renk vermezken Aydan ve Barlas meraktan çıldırır. En çok da Barlas. Murat çapkınlık yapmıştır ve onun haberi yoktur. Barlas kadının kimliğini, ilişkiden haberdar olanları öğrenmeye kararlıdır. Murat ve Yasemin cephesinde tansiyon giderek yükselir. Murat, Yasemin'le hesaplaşır. Bütün bunlar Yasemin'in paranoyasıdır. O söyleyene kadar kimsenin durumdan haberi yoktur. Bütün bunlar olurken Bahar sürekli Murat'ı arar. Murat'ın aramaları cevapsız bırakması, onu yok sayması Bahar'ı zıvanadan çıkarır. Kararını vermiştir. Tekrar Düdenli ailesinin evine girmek, Murat'a yakın olmak için planını işletir. Kimse Bahar'ın oyunundan haberdar değildir. Ama çok yakında hepsi bu oyunun piyonlarına dönüşecektir.


Gel Dese Aşk neden yok?

Pazar akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Gel Dese Aşk, dünyayı sarsan koronavirüs salgını sebebiyle setlere ara verilmesinden ötürü ekranlara gelmiyor.


Gel Dese Aşk yeni bölüm ne zaman?

Bu soru günün en çok sorulan sorularından biri oldu. Şu an içi herhangi bir açıklama yapılmadı. Net bir tarih verilemiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.