Gel Dese Aşk 4. bölüm tek parça izle! Gel Dese Aşk 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Gel Dese Aşk 4. bölüm tek parça izle! Gel Dese Aşk 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı
ATV'nin pazar akşamlarında yayınlanan yapımı Gel Dese Aşk 4. bölümü ile ekranlardaydı. Diziyi kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler için tek parça, full ve HD izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Peki Gel Dese Aşk'In 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gel Dese Aşk 5. bölüm fragmanı izle. Gel Dese Aşk 3. bölüm özeti.

Cumartesi akşamlarının adından en çok söz ettiren yapımlarından Gel Dese Aşk dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Erkan Petekkaya (Murat), Şebnem Bozoklu (Yasemin), Aslıhan Malbora (Derin), Altan Gördüm (Sadri Bey), İlayda Çevik (Bahar), Ertan Saban (Barlas) ve Öykü Gürman'ın (Sitare) yer aldığı güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken ve haftalardır gündemden düşmeyen Gel Dese Aşk'ın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Gel Dese Aşk 4. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Gel Dese Aşk 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.



ATV Gel Dese Aşk 4. bölüm full tek parça HD izle

Pazar günlerinin zirve adaylarından biri olan Gel Dese Aşk 4. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Gel Dese Aşk'ın 4. bölümünü ATV.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Gel Dese Aşk 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin yeni dizisi Gel Dese Aşk 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa ATV.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.


Gel Dese Aşk hülya yiğiter asena tuğal

melis sezen fotoğrafları


Gel Dese Aşk 4. bölüm özeti

Yasemin Murat'ı ifşa edip, arkadaşlarını da bu yasak aşkı bilmekle suçlayınca ortalık karışır. Herkes şoke olmuştur. Sitare ve Ruhi renk vermezken Aydan ve Barlas meraktan çıldırır. En çok da Barlas. Murat çapkınlık yapmıştır ve onun haberi yoktur. Barlas kadının kimliğini, ilişkiden haberdar olanları öğrenmeye kararlıdır. Murat ve Yasemin cephesinde tansiyon giderek yükselir. Murat, Yasemin'le hesaplaşır. Bütün bunlar Yasemin'in paranoyasıdır. O söyleyene kadar kimsenin durumdan haberi yoktur. Bütün bunlar olurken Bahar sürekli Murat'ı arar. Murat'ın aramaları cevapsız bırakması, onu yok sayması Bahar'ı zıvanadan çıkarır. Kararını vermiştir. Tekrar Düdenli ailesinin evine girmek, Murat'a yakın olmak için planını işletir. Kimse Bahar'ın oyunundan haberdar değildir. Ama çok yakında hepsi bu oyunun piyonlarına dönüşecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.