Gelinim Mutfakta 1 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 1 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türkiye'nin en lezzetli programlarından birine imza atmaya devam eden ve her bölümü ile de izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin amansız rekabetinde bugün zeytinyağlı püreli patlıcan ile birincilik mücadelesi verilecek. Ardından da puanlar toplanarak gün birincisi belirlenecek. Gözler çeyrek altını takacak isme çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta 1 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Kanal D'nin hafta içi günlerinde öğle kuşağını lezzetlendiren ve renklendiren Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Seda Sayan'ın sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkmayı sürdüren yapımda bugün de kritik bir puanlama seyircileri bekliyor. Yarın yayınlanacak hafta finali ile iki günlük tatile girecek maratonda çeyrek altınların ve beş bileziğin sahipleri öğrenilmek isteniyor. Bu sebeple de Gelinim Mutfakta'da çeyrek altını kim kazandı? sorusu sorularak yanıt aranıyor. Genel sıralamanın her an değişebileceği ve dengelerin alt üst olabileceği zorlu maratondaki son durum merak konusu. Gelinim Mutfakta 1 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer aloyor.


 

Diskalifiye şoku!

Pazartesi başlayan ve dördüncü günü ile yayınlanacak olan Gelinim Mutfakta'da bugün flaş bir bölüm ekranlara geliyor. İlk günün ardından iki bölümünden önce bugünün fragmanı yayınlandı. Seda Sayan yarışmacılara 'Hepiniz diskalifiye edildiniz' dedi. Bu kararın neden verildiği konusunda herkes şaşkın ve sebebi öğrenmek adına araştırmalarda bulunuyor. 1 Nisan'da yapılan şakalardan biri olduğu düşünülüyor. Her şey yeni bölümde Seda Sayan'ın açıklayacağı bilgiler ışığında ilerleyecek. Dün Ayten 17 puanla birinci oldu. Sırasıyla birer puan farkla Seda, Aysun ve Esra kendisini takip etti.
 

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 1 Nisan 2021 Perşembe Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Aysun : 24 + 15 = 39
Ayten: 30 + 17 = 47
Seda: 29 + 16 = 45
Esra : 36 + 14 = 50

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.