Gelinim Mutfakta 11 Aralık Salı çeyrek altını kim kazandı

Gelinim Mutfakta 11 Aralık Salı çeyrek altını kim kazandı
Kanal D'nin başarılı yarışma programı Gelinim Mutfakta 11 Aralık Salı yayını ile karşımızdaydı. Yarışmacılar neler yaptı ve hangi yemekleri hazırladı? İşte detaylar...

Fatih Ürek'in renkli sunumuyla ekranlara taşınan Gelinim Mutfakta yarışması yeni günde de pek çok olaya gebeydi. Gelinler bir yana kayınvalidelerin de birbirleriyle kıyasıya mücadele verdiği yeni bölümde neler yaşanacağı da merak ediliyor. Gelinim Mutfakta izlemek isteyen seyirciler bu sayfada tüm detayları görebilirsiniz.

Emel, Rümeysa, Cansu ve x 'in hünerlediğini sergilediği haftada Gelinim Mutfakta'nın şampiyonu merak ediliyor. Gelinlerin yanısıra kaynanaların karşı karşıya geldiği programda korakor tartışmalar yaşanıyor. Tuğçe, Nezahat, Sevgül ve Hanım'ın özellikle evlilik ile düğün konusundaki düello tarzında gerçekleşen kapışması görülmeye değerdi.

Gelinler mutfakta en lezzetli yemekleri yapabilmek adına yeni bölümde uğraş verdi. Gelinim Mutfakta puanları da merak ediliyor ve araştırılıyor. Gün sonunda hangi yarışmacının çeyrek altın kazanacğı da merak konusu. Emel ile Cansu yaprak sarması sebebiyle karşı karşıya geldi. Cansu'nun herkesin yemeğini denetlemesine ve elinde zil tutmasına sinirlenen Emel, rakibesini uyardı ancak Cansu; 'Zoruna gitmesin' yanıtını verdi.

Gelinim Mutfakta 11 Aralık çeyrek altını hangi gelin kazandı?
Gelinim Mutfakta 11 Aralık çeyrek altını kazanan gelin Rümeysa oldu. Aldığı 13 puanla gün birincisi olan Rümeysa haftanın ikinci gününde çeyrek altını yakasına taktı. Gelinim Mutfakta 11 Aralık günü, Elif 12 puan alarak günün ikinicisi olurken, Cansu aldığı 8 puanla günün en düşük puanını alan gelini oldu.

Gelinim Mutfakta 192. Bölüm
Rümeysa, kaynanası Nezahat Hanımın söyledikleri karşısında kırgınlık yaşıyor! Cansu'nun, yemek yapanları denetleme girişi hem diğer gelinler, hem de Ziyafet Hanım tarafından büyük eleştiri alıyor! Emel ve Rümeysa arasında tartışma çıkıyor!

GELİNİM MUTFAKTA 191. BÖLÜM
Cansu'nun, elenerek yarışmadan ayrılan Hatice'nin ardından yaptığı sevinç gösterileri herkesten büyük tepki topladı. Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta!

GELİNİM MUTFAKTA 190. BÖLÜM
Haftanın finalinde hangi yarışmacı elenecek? Haftanın birincisi kim olacak? Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta! Gelinim Mutfakta Kanal D ekranında! Eğlenceyi ve muhteşem yemek tariflerini kaçırma!

KANAL D HD
Kanal D, 1 Ekim 2006'da DHDTV adıyla yüksek çözünürlüklü yayınına başlamıştır. Türkiye'nin ilk ulusal yüksek çözünürlüklü televizyon kanalıdır. Kısa bir süre yayınlarını durdurduktan sonra, 1 Eylül 2008 tarihinden itibaren D-Smart platformunda Kanal D HD adıyla tekrar yayına başlamıştır.

Kanal D HD, 18 Eylül 2014 tarihine kadar sadece D-Smart'ta 22. kanal'da yayın yapmaktaydı. Fakat 18 Eylül 2014'te D-Smart'taki yayınını devam ettirerek Digiturk'te 324. kanal, Filbox'ta 21. kanala ve de Türksat 4A'da 12245 H 27500 5/6 frekansına şifresiz ve ücretsiz olarak eklenmişti. Fakat 1 Ekim 2014'te Türksat 4A uydusundaki şifresiz ve ücretsiz yayını ile Filbox'taki yayınını sonlandırmıştır. Kanal D HD, sadece D-Smart'ta 22. kanal'dan ve de Digiturk'te 324. kanaldan izlenebilmekteydi. 6 Kasım 2015 tarihinde Türksat 4A'da şifresiz ve ücretsiz olmuştur. Kanal D HD şu anda D-Smart 22. kanal, Digiturk 24. kanal, Teledünya 25. kanal, Türksat TKGS 3. kanal, Türksat 4A 12245 H 27500 5/6 frekansından, Filbox 21. kanal ve Tivibu 26. kanaldan yayın yapmaktadır. 28 Eylül 2015'te HD yazısını kaldırılmıştır.

KANAL D
Kanal D, Demirören Holding'in Türkiye'de yayın yapan ulusal televizyon kanallarından biridir. Tüm Türkiye'ye yayın yapan ulusal kanal, genelde dizi filmleriyle ön plana çıkmıştır ve 84 yerli ve 13 yabancı dizi ile, 93 yerli ve 9 yabancı dizi yayınlamış Show TV'den sonra en çok sayıda televizyon dizisi yayınlamış Türk televizyon kanalıdır. 2009 yılı itibarıyla Türkiye'de en çok izlenen kanal unvanını elde etmiştir.

Ayhan Şahenk ve Aydın Doğan tarafından ortak kurulmuştur. 16 Eylül 1993'te test yayınına ve 19 Aralık 1993'te normal yayına başlamıştır. Kanalın hisseleri 16 Ekim 1994 tarihinde Aydın Doğan'a emanet verildi ve kanalın logosu değişerek bugünkü hâlini almıştır. 2004 yılında, analog yayının yanı sıra sayısal yayın yapmaya da başlamıştır. Diğer tüm Avrupa ülkelerine Türkçe yayın yapan Almanya merkezli Euro D kanalın yurt dışındaki şubesidir. Kanal D, ayrıca Türkiye'de yüksek çözünürlükte (HD) yayın yapan ilk ulusal televizyon kanalı olan Kanal D HD'yi yayına sokmuştur. Kanal D'de yayınlanan birçok program, bu kanaldan yüksek çözünürlükte izlenebilmektedir. Kanal D Ana Haber Bülteni'ni hafta içi Buket Aydın sunmaktadır. Spor Gündemi'ni Hafta İçi Cem Yılmaz sunmaktadır. Sihirli Annem, Yaprak Dökümü, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Kuzey Güney, İntikam, Kavak Yelleri, Aşk-ı Memnu, Hanımın Çiftliği, Öyle Bir Geçer Zaman ki gibi Kanal D'nin en çok beğenilen dizileri arasında yer almıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.