Gelinim Mutfakta 13 Aralık Perşembe kim birinci oldu çeyrek altını aldı

Gelinim Mutfakta 13 Aralık Perşembe kim birinci oldu çeyrek altını aldı
Fatih Ürek'in sunduğu Gelinim Mutfakta yarışmasının 39. haftasında 4. gün heyecanı yaşanıyor. Peki Gelinim Mutfakta 13 Aralık Perşembe çeyrek altını kim kazandı?

Kanal D'nin en popüler yarışmalarından Gelinim Mutfakta'da heyecan sürüyor. Gelinler ve kaynanaların yarıştığı yarışmada günün birincisi ve hafta şampiyonu olabilmek adına kıyasıya rekabet var. Gelinim Mutfakta izlemek isteyen seyirciler de şimdiden hazırlıklarına başladı. Peki Gelinim Mutfakta saat kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde.

Gelinim Mutfakta 13 Aralık Perşembe İzle!
Birbirinden iddialı gelin ve kaynanaların yarıştığı yarışmada hünerler sergileniyor, tartışmalar yaşanıyor, büyük ödül için çetin bir mücadele veriliyor. Gelinin Mutfakta yarışmasını izlemek için kanald.com.tr üzerinden kanalın internet sitesini ziyaret edebilir ve yayını izleyebilirsiniz.

Dün kim birinci olmuştu
Yarışmacılar Lavaş Dürüm Börek ile yarıştı. Kayınvalidelerden 11 puan alan Rümeysa sonuncu, 13 puan alan Elif 3'ncü oldu. Gün birinciliğini ise 14 puan alan Emel ve Cansu paylaştı. Kura sonucunda Emel, çeyrek altını almaya hak kazandı.

KANAL D HD
Kanal D, 1 Ekim 2006'da DHDTV adıyla yüksek çözünürlüklü yayınına başlamıştır. Türkiye'nin ilk ulusal yüksek çözünürlüklü televizyon kanalıdır. Kısa bir süre yayınlarını durdurduktan sonra, 1 Eylül 2008 tarihinden itibaren D-Smart platformunda Kanal D HD adıyla tekrar yayına başlamıştır.

Kanal D HD, 18 Eylül 2014 tarihine kadar sadece D-Smart'ta 22. kanal'da yayın yapmaktaydı. Fakat 18 Eylül 2014'te D-Smart'taki yayınını devam ettirerek Digiturk'te 324. kanal, Filbox'ta 21. kanala ve de Türksat 4A'da 12245 H 27500 5/6 frekansına şifresiz ve ücretsiz olarak eklenmişti. Fakat 1 Ekim 2014'te Türksat 4A uydusundaki şifresiz ve ücretsiz yayını ile Filbox'taki yayınını sonlandırmıştır. Kanal D HD, sadece D-Smart'ta 22. kanal'dan ve de Digiturk'te 324. kanaldan izlenebilmekteydi. 6 Kasım 2015 tarihinde Türksat 4A'da şifresiz ve ücretsiz olmuştur. Kanal D HD şu anda D-Smart 22. kanal, Digiturk 24. kanal, Teledünya 25. kanal, Türksat TKGS 3. kanal, Türksat 4A 12245 H 27500 5/6 frekansından, Filbox 21. kanal ve Tivibu 26. kanaldan yayın yapmaktadır. 28 Eylül 2015'te HD yazısını kaldırılmıştır.

KANAL D
Kanal D, Demirören Holding'in Türkiye'de yayın yapan ulusal televizyon kanallarından biridir. Tüm Türkiye'ye yayın yapan ulusal kanal, genelde dizi filmleriyle ön plana çıkmıştır ve 84 yerli ve 13 yabancı dizi ile, 93 yerli ve 9 yabancı dizi yayınlamış Show TV'den sonra en çok sayıda televizyon dizisi yayınlamış Türk televizyon kanalıdır. 2009 yılı itibarıyla Türkiye'de en çok izlenen kanal unvanını elde etmiştir.

Ayhan Şahenk ve Aydın Doğan tarafından ortak kurulmuştur. 16 Eylül 1993'te test yayınına ve 19 Aralık 1993'te normal yayına başlamıştır. Kanalın hisseleri 16 Ekim 1994 tarihinde Aydın Doğan'a emanet verildi ve kanalın logosu değişerek bugünkü hâlini almıştır. 2004 yılında, analog yayının yanı sıra sayısal yayın yapmaya da başlamıştır. Diğer tüm Avrupa ülkelerine Türkçe yayın yapan Almanya merkezli Euro D kanalın yurt dışındaki şubesidir. Kanal D, ayrıca Türkiye'de yüksek çözünürlükte (HD) yayın yapan ilk ulusal televizyon kanalı olan Kanal D HD'yi yayına sokmuştur. Kanal D'de yayınlanan birçok program, bu kanaldan yüksek çözünürlükte izlenebilmektedir. Kanal D Ana Haber Bülteni'ni hafta içi Buket Aydın sunmaktadır. Spor Gündemi'ni Hafta İçi Cem Yılmaz sunmaktadır. Sihirli Annem, Yaprak Dökümü, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Kuzey Güney, İntikam, Kavak Yelleri, Aşk-ı Memnu, Hanımın Çiftliği, Öyle Bir Geçer Zaman ki gibi Kanal D'nin en çok beğenilen dizileri arasında yer almıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.