Gelinim Mutfakta 13 Mayıs Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 13 Mayıs Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türkiye'nin en çok sevilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidenin mücadelesinde gözler dördüncü güne çevrildi. Herkesin hedefi final öncesindeki son bölümde en yüksek puanı alabilmek ve beş bileziğe doğru giden son adımı sağlam atabilmek. Peki, 13 Mayıs Perşembe Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Kanal d'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da haftanın dördüncü bölümü başlıyor. İddialı gelinler mutfakta hünerlerini gösterirken kayınvalideler ise puanlarıyla günün kaderini belirleyecek. Son olarak ise Seda Sayan puanları verecek. Bayram coşkusunun dayaşanacağı günde gelinler kayınvalidelerinin ellerinden öpecek. Ardından da yemek mücadelesi başlayacak. Her anı lezzetli ve bir o kadar da eğlenceli yarışmada zaman zaman gergin anlar da yaşanacak. İlgiyle seyredebileceğiniz yeni bölümde sürprizler de sizleri bekliyor. Giderek daha da alevlenecek bu zorlu yarışın üçüncü bölümü için izleyiciler de sabırsız. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 12 Mayıs Çarşamba puan durumu haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta 12 Mayıs Çarşamba puanları

Pazartesi başlayan yeni hatasıyla herkesi ekran karşısına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da üçüncü bölüm puanları belli oldu. Yağnur İşçiler iki gün boyunca elde ettiği birincilik sonrasında adeta dibe vurdu. 35 puanla en yakın rakibinin 10 puan önüne geçen güzel yarışmacı sadece 11'de kalınca diüer yarışmacıları da ihştahlandırdı. Esra ve Gönül 17 puanla çeyrek altına ortak olurken kazananı kura belirledi. Esra çeyrek altını yakasına taktı. Seda ise 16 puanla ikinci oldu. Bugünkü performanslar da merak konusu ve sabırsızlıkla bekleniyor.

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 12 Mayıs 2021 Çarşamba Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Seda  : 24 + 16 = 40
Esra   : 25 + 17 = 42
Gönül  : 26 + 17 = 43
Yağnur: 35 + 11 = 46

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.