Gelinim Mutfakta 15 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 15 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da haftanın dördüncü günü başlıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin mücadelesinde gözler yeniden gün sonuna çevrildi ve artık sıralama şekilleniyor. Final öncesindeki son bölümde çeyrek altını kimin kazanacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta 15 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Seda Sayan'ın sunumyla izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın sonuna doğru gidiliyor. Dördüncü günde de izleyiciler yine ekran karşısına kilitlenecek. Elde edilecek puanların ardından final etabı için yarını bekleyecek olan yarışmacılar arasındaki rekabet kadar gerginlik de bitmiyor. Yapılacak yemen sonrası kayınvalideler ve güzel sunucu açıklayacakları puanlarla birinciyi belirleyecek. Ayrıca birçok sürpriz de yaşanacak. Herkesin ilgiyle takip ettiği programın gün sonundaki sıralaması da merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta 15 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Belgeler konuşacak!

Bugün yeni bölümüyle yayınlanacka olan Gelinim Mutfakta'da sular durulmuyor. Bu kez de takipçi krizi patladı. Ayten'in patlattığı 1 milyon bombası herkesi şoke etti ancak rakipleri satın alındığını ve gerçek olamayacağını söyledi. Halkın sevgisi olduğunu söyleyen ve diğer yarışmacılara 'Kıskanmayın' diyen Ayten Hanım dediklerinin altını doldurabilecek mi? Diğer yandan Esra, Ece'ye çeyrek altın veren kayınvalidesi Fatma'ya tepki gösteriyor. Güzel sunucu Seda Sayan da 'Belgeler var. İddialar çok güçlü' diyerek bomba gibi bir bölümün fitilini ateşledi.


Nagehan Hanım fark attı!

Dün ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'da kayınvalideler ballı mahmudiye için ocaklarının başına geçti. Esra'nın kayınvalidesi Nagehan Hanım rakibelerine fark attı. 21 puan alan deneyimli kayınvalideyi en yakın rakibi olan Fatma Hanım 12 puanla takip etti. Sevda ve Neriman Hanım ise 11 puanı paylaşarak sonuncu oldu.

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 15 Nisan 2021 Perşembe Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Ayten: 7 + 17 = 24
Seda: 21 + 16 = 37
Esra : 20 + 16 = 36
Ece : 13 + 10 = 23


Dün kayınvalideler yarışmıştı. Aldıkları puanlar şu şekildeydi;
Neriman: 24 + 11 = 35
Nagehan: 37 + 21 = 58
Fatma : 36 + 12 = 48
Sevda : 23 + 11 = 34

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.