Gelinim Mutfakta 16 Mart Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 16 Mart Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışmalarından biri olarak gün ortasında ekranlara neşe ve izleyenlere lezzet getiren Gelinim Mutfakta'da yeni gün başlıyor. Pazartesiden cumaya yaşanan rekabet bugün de seyircileri televizyon karşısına kilitleyecek. Birbirinden iddialı dört gelin ve kayınvalidenin kıyasıya mücadelesinde çeyrek altının kime gideceği merak konusu ve sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta 16 Mart Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta 16 Mart Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu günün en çok araştırılan konuları arasıdna yer alıyor. Birbirinden çetin rakiplerin yarıştığı zorlu yarışmada izleyiciler hem bu tatlı rekabete tanıklık ediyor hem yemekleri araştırarak öğrenmeye çalışıyor hem de eğleniyor. Gün sonunda ise altını kazanan gelin ve kayınvalide açıklanıyor. Bugünün yemeği ise kuru erikli sulu köfte oldu. Amansız mücadeleye dair tüm detaylar haberimizde bulunuyor.


Hilal sonuncu oldu!

Dün yeni haftası ile başlayan yeni haftasıyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'ya katılan gelin Hilal Özdemir'di. Kayınvalidesi Dilek ile birlikte altın mücadelesine ortak olan genç gelinin ilk gündeki performansı merak konusuydu. Balaban kebabı yapan Hilal bu konuda başarı sağlayamadı ve en az puanı alarak haftaya sonunculukla başladı. Kendisi eğer yarışmada kalmak istiyorsa elini daha yetenekli şekilde kullanıp kayınvalideler ve Seda Sayan'ın gözüne girmek zorunda. Aysun ve Dudu 19 puanla ilk sırada yer aldı. Ayten ise 14 puanla üçüncü oldu.

Gelinim Mutfakta'da neler oluyor?

Fatih Ürek ile milyonlarca izlenme elde eden Gelinim Mutfakta'nın bu sezon sunucusu Onur Büyüktopçu oldu ancak onun da macerası kısa sürdü. Reytinglerin beklentilerin aşağıda kalması sonrasında Seda Sayan yeniden yapımı canlandırmak için izleyicilerin karşısına çıkıyor. Programda her gün dört gelin kendilerine verilen sürede malzemeleriyle birlikte yemeklerini yapıyor. Sonrasında ise kayınvalideler ve Seda Sayan puanlarını veriyor. Gün birincisi çeyrek altın, hafta şampiyonu ise beş bilezik kazanıyor. 
 

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 16 Mart 2021 Salı Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Hilal Özdemir: 11 
Aysun Kuşatan: 19
Ayten Hatamova Gürüf: 14
Dudu Akdemirbey: 19

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.