Gelinim Mutfakta 16 Nisan Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 16 Nisan Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türkiye'nin en lezzetli gelin ve kayınvalide yarışması Gelinim Mutfakta'da bir haftanın daha sonuna gelindi. Pazartesiden bu yana devam eden rekabette yarışmacılar son kez hünerlerini göstermek adına sahneye çıkacak. Gözler gün sonunda. Peki, Gelinim Mutfakta 16 Nisan Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan bölümleri ile seyircileri ekran karşısına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da 137. bölüm bitiyor. Renkli yarışmacıların, hamarat gelinlerin ve iddialı kayınvalidelerin korakor mücadelesi bugün son bulacak. Hafta finalinde yaşanacakların merak edildiği programda gelinler fatih sarması hazırlayacak ve kayınvalideler puanlarını verecek. Seda Sayan da son sözü söyleyecek. Çekişmenin son ana kadar yaşanacağı günde puanlar birbirlerine yakın ve dengeler her an değişebilir. Peki, Gelinim Mutfakta 16 Nisan Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta 15 Nisan Perşembe puanları

Dün yayınlanan 684. bölümü ile ekranlardaki yerini alan Gelinim Mutfakta'da birincilik mücadelesi nefes kesti. Gelinler ıspanaklı vetrika hazırladı. Kayınvalideler ve Seda Sayan da puanlarını verdi. Hafta boyunca performansıyla dikkat çeken Seda 21 puanla ilk sıradaki yerini korudu. Ayrıca en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını 20 yaptı. Final öncesi çok büyük bir avantaja sahip olan güzel yarışmacı kayınvalidelerden 1'er puan alsa dahi altını kazanabilir. İkinci sırada 16 puanla Ayten vardı. Genel puan durumunda ise üçüncü sırada. Esra dün 11 puan alıp istemediği bir yerde günü tamamlasa da 2. sırada final etabına başlayacak. Yeni gelen Ece 9 puan alarak yarışmada kalma şansını mucizelere bıraktı.

Sevda Hanım istenmiyor

Bugün yeni bölümüyle yayınlanacak  olan Gelinim Mutfakta'da sular durulmuyor. Bu kez de Sevda Gemicibaşı krizi patladı. Kayınvalideler yeni rakiplerini istemediğini belirtti ve pankart astılar. Gelinler arasında da bu konuda düello yaşandı. Seda Yılmaz, Ece Görür'e; 'Korkak insanlar bunu mu yapar?' dedi. Çeyrek altın mücadelesinin yanısıra beş altın bileziğin de sahibinin belli olacağı güjnde kıyasıya rekabet yaşanacak.


 

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 16 Nisan 2021 Cuma Puan Durumu | Kim birinci oldu? Kim elendi?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Ayten : 35 + 16 = 51
Seda : 58 + 21 = 79
Esra : 48 + 11 = 59
Ece : 34 + 9 = 43

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.