Gelinim Mutfakta 19 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 19 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türkiye'nin en çok seyredilen ve en lezzetli yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta 138. haftasına bugün başlıyor. Haftanın ilk bölümünde izleyenler bir kez daha ekran karşısına kilitlenecek. Birbirinden iddialı ve çetin rakiplerin arasına daha önce programa katılmış fakat sağlık sorunları sebebiyle ayrılmış bir gelin ile kayınvalidesi adım atacak. Gözler gün sonundaki puanlarda ve sıralamada. Gelinim Mutfakta'da çeyrek altını kim kazandı? sorusunun yanıtı sabırsızlıkla bekleniyor. Gelinim Mutfakta 19 N

Seda Sayan'ın sunumuyla bu sezon yoluna bomba gibi ilerleyen Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir hafta daha ekranlardaki yerini alıyor. Gelinlerin yemeklerini yapacağı, kayınvalidelerin puanlarını vereceği ve Seda Sayan'ın son sözü söyleyeceği haftanın ilk günü izleyiciler tarafından ilgiyle izlenecek. Cuma günü geride kalan haftanın ardından birincilik serüveninin yeni başlayacağı ilk bölümde takımlar en yüksek puanı alarak önemli bir başlangıca imza atıp çeyrek altını yakalarına takmak istiyor. Bugünün yemeği de patlıcanlı yelpaze kebabı olarak belirlendi. Verilen sürede elinin ayarını tutturan yarışmacı ödülün sahibi olarak stüdyodan ayrılacak. Gelinim Mutfakta'da çeyrek altını kim kazandı? sorusunun yanıtı sabırsızlıkla bekleniyor. Gelinim Mutfakta 19 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Dudu Akdemirbey ve Nuray Akdemirbey yeniden katılıyor

Programın bugün başlayacak yeni haftasında izleyicilerin karşısına çıkacak yeni yarışmacılar da belli oldu. Ece Görür ve kayınvalidesi Sevda Gemicibaşı'nın elendiği haftanın ardından bugün Dudu Akdemirbey ve Nuray Akdemirbey kendilerine verilen sürede en iyi yemekleri hazırlayarak birincilik mücadelesi verecek. Daha önceki performanslarıyka izleyicilerden tam not alan ikili yine çetin bir rakip olacak.

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 19 Nisan 2021 Pazartesi Puan Durumu | Kim birinci oldu? Kim elendi?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Ayten Hatamova Gürüf: 
Seda Yılmaz:
Esra Birinci:
Dudu Akdemirbey:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.