Gelinim Mutfakta 20 Nisan Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 20 Nisan Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışmalarından biri olarak hafta içi günlerinde yayınlanmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da ikinci gün başlıyor. Dün haftanın ilk bölümü ile yayınlanan programda çeyrek altın ve beş altın mücadelesi bugün de nefes kesecek. Dört gelin ve dört kayınvalidenin amansız mücadelesinden kimin zaferle ayrılacağı merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta 20 Nisan Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Seda Sayan'ın sunumuyla yeni sezonunda yoluna devam eden Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir gün daha ekranlara geliyor. Televizyon karşısına kilitlenen binlerce ev hanımının da ilgiyle takip ettiği programda yine birçok gelişme yaşanacak. Gelinlerin hamaratlıklarını acem pilavı ile göstermeye çalışacakları ve kayınvalidelerin ise puanlarını vereceği zorlu maratonun galibi de merakla bekleniyor. Dünkü başlangıcı unutan gelinler bugün de altın için yeniden kolları sıvayarak birinciliği kaptırmamak istiyor. Peki, Gelinim Mutfakta 20 Nisan Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Dudu kıyamet kopartacak!

Programın bugün yayınlanacak ikinci bölümünde Dudu fırtınası esecek. Yeniden başladığı yarışma kariyerine bomba gibi bir giriş yapan genç gelin hem stüdyoda söyledikleri hem de yayınladığı video ile çok konşulacak. Eşi Samet ile evlerini ayıracaklarını ve son zamanlarda sorunlar yaşadıklarını anlattı. Ayrıca evleri ayırırken de kayınvalidesi Nuray Hanım'a sormalarının gereksiz olduğunu söyledi. Diğer yandan 750 bin kredi çekilerek alınan yeni bir evin videosu yayına verildi. Nuray Hanım; 'Ben buna ihtimal vermiyorum. Oğlum böyle biri değil' sözleriyle fenalaştı ve su içmek istedi. Dopdolu ve bir o kadar da gergin bölüm sizleri bekliyor.

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 20 Nisan 2021 Salı Puan Durumu | Kim birinci oldu? Kim elendi?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Ayten Hatamova Gürüf: 12
Seda Yılmaz: 14
Esra Birinci: 22
Dudu Akdemirbey: 15

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.