Gelinim Mutfakta 23 Nisan Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 23 Nisan Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir haftanın daha sonuna gelindi. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesinde gözler yine Seda Sayan'ın açıklayacağı puan durumuna ve beş bileziğin sahibine çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta 23 Nisan Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın da sonuna gelindi. Dört gün boyunca yemekleriyle birincilik mücadelesi veren gelinler bugün tatlılarını yapack ve ardından puanlamaya geçilecek. Önce gün ardından da hafta birincisi açıklanacak. Çeyrek altın ve beş bilezik sahibinin belirleneceği günde izleyiciler de şimdiden sabırsız. Hafta finalinde yaşanacakların merak edildiği programda gelinler fatih sarması hazırlayacak ve kayınvalideler puanlarını verecek.Çekişmenin son ana kadar yaşanacağı günde puanlar birbirlerine yakın ve dengeler her an değişebilir.  Peki, Gelinim Mutfakta 23 Nisan Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Gelinim Mutfakta 22 Nisan Perşembe puanları

Dün yayınlanan 689. bölümü ile ekranlardaki yerini alan Gelinim Mutfakta'da birincilik mücadelesi nefes kesti. Gelinler piruhi hazırladı. Kayınvalideler ve Seda Sayan da puanlarını verdi. Dün güne ilk sırada başlayan Seda aldığı 9 puanla ikinciliğe düştü. 60 puanı olan güzel gelini 20 puan alan ve 68'e yükselen Esra geçti. Ayten 14 puan alıp 59 puanla sonunculuktan kurtulmasa da yarışmada kalma adına önemli bir adım attı. Dudu ise 16 puanla Seda ile ikinciliği paylaştı. Sıra bugün son günde.  Gelinler performanslarıyla birlikte en iyi dereceyi elde etmek amacında. Çeyrek altının sahibi merak ediliyor. İyi seyirler dileriz.

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 23 Nisan 2021 Cuma Puan Durumu | Kim birinci oldu? Kim elendi?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Ayten : 45 + 14 = 59
Seda : 51 + 9 = 60
Esra : 48 + 20 = 68
Dudu: 44 + 16 = 60

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.