Gelinim Mutfakta 25 Mart Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 25 Mart Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Kanal D'nin sevilerek izlenen ve lezzetinin yanısıra rekabetiyle de adından söz ettiren yarışması Gelinim Murfakta'da hafta finali öncesi son bölüm ekranlara geliyır. Birbirinden iddialı ve renkli takımların altın mücadelesi verdiği günde yine gözler sıralamaya ve çeyrek altını takacak geline çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta 25 Mart Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Seda Sayan'ın sumumuyla ekranlardaki yerini almaya devame den Gelinim Mutfakta'da bugün yeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Lezzetli yemekleri, rekabeti ve bunun yanısıra zaman zaman gergin anlarıyla dolu bir gün seyircileri bekliyor. Gün sonunda oluışacak sıralama ile yarınki hafta finaline avantajlı girmek isteyen dört gelin ve kayınvalidenin tek amacı beş bileziği kazanabilmek Bunun için de zeytinli köfte ve ıspanak püresini çok iyi yapmaları gerekiyor. Sonrasında da Seda Sayan ve kayınvalideler de değerlendirmelerini yaparak günün kaderini belirleyecek. Peki, Gelinim Mutfakta 24 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.
 


Ayten birinci oldu

Yarışmanın dün yayınlanan yeni bölümünde gelinler Boşnak mantısı ve şile paprika ile kayınvalidelerin karşısına çıkan gelinler, kayınvalideler ve Seda Sayan tarafından puanlandı. Buna göre ilk sırayı 18 puanla Ayten elde etti ve bir kez daha çeyrek altının sahibi oldu. Kendisini bir puan geriden takip eden Aysun ikinci basamakta günü tamamladı. Dudu 15 puan alırken Seda ise 10 puanla sonuncu oldu.


Gelinim Mutfakta'da neler oluyor?

Fatih Ürek ile milyonlarca izlenme elde eden Gelinim Mutfakta'nın bu sezon sunucusu Onur Büyüktopçu oldu ancak onun da macerası kısa sürdü. Reytinglerin beklentilerin aşağıda kalması sonrasında Seda Sayan yeniden yapımı canlandırmak için izleyicilerin karşısına çıkıyor. Programda her gün dört gelin kendilerine verilen sürede malzemeleriyle birlikte yemeklerini yapıyor. Sonrasında ise kayınvalideler ve Seda Sayan puanlarını veriyor. Gün birincisi çeyrek altın, hafta şampiyonu ise beş bilezik kazanıyor. 
 

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 25 Mart 2021 Perşembe Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Haftanın ilk gününde kozlarını paylşan yarışmacılar arasındaki rekabet nefes kesti. Belki de ilk defa üç kişi birinciliği elde etti. Aysun, Dudu ve Seda'nın 17 puanıla tamamladığı bölümü Ayten 13 puanla bitirdi. Altın kura sonucunda Seda'ya gitti. Bugünün tablosu açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

Aysun : 35 + 17 = 52
Ayten: 32 + 18 = 50
Dudu: 29 + 15 = 44

Seda : 23 + 10 = 33

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.