Gelinim Mutfakta 26 Mart Cuma kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 26 Mart Cuma kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da bir haftanın daha sonuna gelindi. Birbirinden iddialı dört takımın mücadelesinde bugün biri beş altın bilezik kazanırken diğeri ise elenme üzüntüsü ile programa veda edecek. En az puanın hayallerinden uzaklaşacağı bir final daha seyircilerin karşısında olacak. Gözler oluşacak sıralamada. Peki, Gelinim Mutfakta 26 Mart Cuma kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni bir haftanın son bölümü ekranlara geliyor. Pazartesiden cumaya kadar birbirlerini geçebilmek adına mücadele verecek olan dört gelin ve kayınvalidenin rekabetinde gözler altınları kazanacak isimlere çevrildi. Bir takımın daha zorlu maratona dahil olacağı günde bölüm sonu sabırsızlıkla bekleniyor. Gözler son günün sıralamasında. Peki, Gelinim Mutfakta 26 Mart Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Savaş var!

Hafta finalinde kozlarını paylaşacak dört gelin bugün adeta savaşa girecek. Aysun'un Seda'nın bavuluna yolcu olduğunuifade eden bir kağıt yapıştırması güzel yarışmacıyı sinirlendiriyor. Bu sebeple kayınvalidelerin de tansiyonu yüksek bir tartışmaya girdikleri görülüyor. Seda Aysun'a, 'Buradan gidişin muhteşem olacak' der. Aysun da buna karşılık olarak 'Muhteşem olur ama sen göremezsin' sözlerini kullanır. Seda Sayan 'birilerinin kaderi değişecek' derken ne kastetti? Hepsi Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümünde.

Aysun yeniden brinci oldu!

Pazartesi başlayan yeni haftasının üçüncü gününde gelinlerin zeytinli köfte ve ıspanak püresi hazırladığı Gelinim Mutfakta'da puanlar belli oldu. Buna göre birinciliği Seda ve Ayten 16 puanla paylaştı. İkinci basamakta ise 13 puanlı Aysun vardı. Dudu ise 11 puanla sonuncu oldu. Kura sonucu Ayten çeyrek altını kazandı. Genel puan sıralamasında ise 66 puanı bulunan Ayten 66 puanla birinci. Aysun 65 puanda. Dudu'nun 56, Seda'nın 49 puanı var.

Gelinim Mutfakta'da neler oluyor?

Fatih Ürek ile milyonlarca izlenme elde eden Gelinim Mutfakta'nın bu sezon sunucusu Onur Büyüktopçu oldu ancak onun da macerası kısa sürdü. Reytinglerin beklentilerin aşağıda kalması sonrasında Seda Sayan yeniden yapımı canlandırmak için izleyicilerin karşısına çıkıyor. Programda her gün dört gelin kendilerine verilen sürede malzemeleriyle birlikte yemeklerini yapıyor. Sonrasında ise kayınvalideler ve Seda Sayan puanlarını veriyor. Gün birincisi çeyrek altın, hafta şampiyonu ise beş bilezik kazanıyor. 
 

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 26 Mart 2021 Cuma Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Aysun : 52 + 13 = 65
Ayten: 50 + 16 = 66
Dudu: 44 + 11 = 55

Seda : 33 + 16 = 49

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.