Gelinim Mutfakta 27 Şubat Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu

Gelinim Mutfakta 27 Şubat Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir gün izleyenleri bekliyor. Dün bir hayli gerilime sahne olan bölümde Elif çeyrek altının sahibi olmuştu. Gözler final öncesindeki son günde. Peki Gelinim Mutfakta 27 Şubat Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan Gelinim Mutfakta'da perşembe günü de dopdolu. Gelinler bir kez daha mutfağa girecek ve hünerlerini sergileyerek kaynanaların verecekleri puanlarla birinci olabilmek adına yarışacak. Dün yayında hem kaynanalar hem de gelinler çok gerildi. İzleyicilerin de zaman zaman tepki gösterdiği günde Özüm ve Nurten Hanım arasında "Yemeği nasıl yemelisin" tartışması yaşandı. Gözler ise bugünde. Peki Gelinim Mutfakta 27 Şubat Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.
 


Özüm ve Özlem arasında tartışma

Yarışmanın dünkü bölümünde kulisten görüntüler yayınlandı. Özlem, astığı 'Biz bu işte ustayız' pankartı sebebiyle diğer gelinlerden tepki gördü. En sert reaksiyonu ise Özüm gösterdi. İki yarışmacı arasında ipler gerildi.


Günün yemeği falafel

Fatih Ürek malzemelerin belirlenmesinin ardından günün yemeğini dün açıkladı. Gelinler kendilerine verilen süre zarfında nohut köftesi yani falafel yaptılar. Daha önce de yarışmada gördüğümüz yemek için binlerce kişi araştırmalarda bulundu. Gün sonunda birinci kura ile elif oldu.

reyhan yıldırım fotoğrafları


Gelinim Mutfakta 27 Şubat Perşembe kim birinci oldu? 

Kanal D'de gün ortasını neşelendiren Gelinim Mutfakta'da kıran kırana bir yarış daha yaşandı. Gelinlerin ellerindeki marifetleri puanlara çevirme isteği sebebiyle zaman zaman tartışmalar da yaşandı. Gün birincisi açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Yarışmacı Puan
Elif 15
Özüm 6
Özlem 11
Ezgi 15


Kura ile Elif çeyrek altının sahibi oldu. Özüm eleme potasına düştü.

gelinim mutfakta yufka kebabı
 


Gelinim Mutfakta 27 Şubat Perşembe 469. bölüm izle

Hafta içi her gün yayınlanan bölümleri ile binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümü de izleyicisyle buluştu. Yarışmayı kaçıran, yeniden izlemek ya da farklı noktalarda tespitlerde bulunmak isteyenler Kanal D resmi internet sitesi www.kanald.com.tr üzerinden tek parça, full ve HD olarak seyredebilirler.

köz patlıcanlı sarma köfte
 


FATİH ÜREK KİMDİR?

3 Nisan 1966 tarihinde Erzurum'da bir işçi ailesinin 4 çocuğundan biri olarak dünyaya geldi. Ailenin tek erkek çocuğu olan Fatih Ürek'in 3 kız kardeşi ve ablası vardır. Bir sucuk fabrikasından çalışan babası Şerafettin Ürek'in Bursa'ya taşınma kararı almasının ardından henüz 1 yaşında iken Bursa'ya giden Fatih Ürek'in çocukluk yılları Bursa'da geçti.

Genç yaşta ses sanatçısı olmaya karar veren Fatih Ürek bir süre Bursa'daki mekanlarda sahne aldıktan sonra sonra İstanbul'a taşınma kararı aldı. 1989 yılında İstanbul’a taşınan Fatih Ürek, 1993'da ilk albümü olan "Yaktı Yaktı"yı çıkardı. Bu albümde Bülent Ersoy'un "Sefam Olsun" albümünde seslendirdiği aynı isimli şarkıya yeniden yorumlamış ve büyük ses getirmiştir. İkinci albümünü 1995 yılında "Sen İki Gözümsün" adıyla çıkaran Fatih Ürek, bu albümünde pop şarkılarının yanı sırasında klasik şarkılara da yer vermiştir.

Uzun yıllar albüm çalışması yapmayan Fatih Ürek, 2008 yılında çıkardığı "Sus" adlı albümü ile müzikal çalışmalarına kaldığı yerden devam etmiştir. 2011 yılında yeni bir albüm çalışmasına daha imza atan Fatih Ürek, bu albümde seslendirdiği "Hayde" ve "Yedi Tepe" şarkıları ile büyükk beğeni toplamıştır. Sevilen sanatçı özellikle kendine has giyim tarzı ve 2008 yılında seslendirdiği "Hadi Hadi" şarkısı ile akıllarda yer edinmiştir.

2015 yılında aldığı fazla kilolar nedeni ile mide amaliyatı olan Fatih Ürek, başarılı geçen ameliyat sonrası oldukça fazla kilo vermiştir. Sevilen şarkıcı Fatih Ürek, son olarak Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan "Gelinim Mutfak" isimli programın sunuculuğunu üstlenmektedir.
 

muzlu milföy nasıl yapılır

tavuklu bulgur köftesi

gelinim mutfakta kıymalı enginar

pesto soslu tavuk bonfile

çikolata soslu çaylı kek

hamursuz patlıcan lazanya

kabaklı havuçlu börek

MANTARLI RULO KÖFTE

gelinim mutfakta fındıklı bohça kadayıf

Pekmezli Lahanalı Tavuk Bonfile nasıl yapılır?

ezogelin pilavı nedir

nardanaşı

paşa böreği

milföy sarma but

lor dolması nasıl yapılır

Elmalı Bisküvili Tatlı gelinim mutfakta

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.