Gelinim Mutfakta 3 Mayıs Pazartesi izle! Bugün kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 3 Mayıs Pazartesi izle! Bugün kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Kanal D'de yayınlanan bölümleriyle bugün 140'ıncı haftasına başlayan Gelinim Mutfakta'da ilk gün maratonu ekranlara geliyor. Pazartesiden itibaren yaşanacak beş günlük rekabet herkesi televizyon karşısına kilitleyecek. Yaşanacak mücadele sebebiyle kıran kırana bir yayının seyircileri beklediği günde gözler elbette oluşacak sıralamada. Gelinler ve kayınvalidelerin kıyasıya yarışı sabırsızlıkla bekleniyor. Gelinim Mutfakta 3 Mayıs Pazartesi puanları merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? De

Yeni sezonunda Onur Büyüktopçu ile başladığı yayın hayatını Seda Sayan ile devam ettiren Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha başlıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin takım halinde yarıştığı ve ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığı bu zorlu maratonda lezzet fırtınası yaşanacak. Yemekler yapılacak ve ardından puanlar verilecek. Seda Sayan ise hem birinciyi hem de çeyrek altının sahibini belirleyecek. Gözler gün sonundaki sıralamaya çevrildi ve kimin ilk basamakta olacağı merak konusu.  Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 3 Mayıs Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Gelinim Mutfakta 3 Mayıs Pazartesi puanları

Cuma günü ekranlara gelen hafta finali ile izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilen programda elenen isim bir süredir yarışma programının en çok konuşulan isimlerinden Dudu'ydu. Kayınvalidesi ile birlikte kısa sürede büyük bir iz bırakan ve yeniden döndüğü programda bu kez istediğini ortaya koyamayan genç yarışmacı en az puanı alarak programa veda etti. Rakibelerine diş geçiremeyen Dudu Akdemirbey birçok gelin ve kayınvalide gibi belki de ilerleyen dönemlerde yeniden programa dönebilir. Bugün gelinler içli köfte yapacak. Sorfalarda ayrı bir yeri olan ve keyifle yenen lezzet ev hanımları tarafından da ilgiyle mutfaklara taşınacak.

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 3 Mayıs 2021 Pazartesi Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Gönül: 
Seda:
Esra: 
Kardelen: 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.