Gelinim Mutfakta 30 Nisan kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 30 Nisan kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da 119'uncu haftanın son bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı ve renkli 4 takımın rekabetinde bugün son kez alınacak puanlar haftanın da kaderini belirleyecek. Herkesin gözü beş altın bilezikte. Peki, Gelinim Mutfakta 30 Nisan Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'nin sevilerek takip edilen ve her bölümüyle de izleyenleri ekran karşısına kilitleyen yarışması Gelinim Mutfakta'da bir haftanın daha sonuna gelindi. Gelinler son kez mutfağa girecek, kayınvalideler puanlarını verecek. Ardından haftanın kazananı ve eleneni belirlenecek. Seda Sayan'ın açıklamasından sonra sevinç ve üzüntü bir arada yaşanacak. Puanlar birbirlerine çok yakın ve dengeler her an değişebilir.  Herkesin hedefinde beş altın bilezik var ve kozlar bugün daha sert oynanacak. Mücadelenin had safhaya ulaşacağı günün sonuçları merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Gelinim Mutfakta 30 Nisan Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta 29 Nisan Perşembe puanları

Dün yeni haftasına başlayan Gelinim Mutfakta'nın dördüncü gününde gelinler sebzeli börek ile seyircilerin karşısında ter dökmüştü. Kendilerine verilen sürede malzemelerini en iyi şekilde kullanmak ve yemeklerini hazırlamak isteyen gelinler puanlarını almak üzere işlerini bitirdi. Ardından önce kayınvalideler tadımlarını yaptı. Son sözü ise Seda Sayan söyledi. Esra 18 puanla çeyrek altının sahibi oldu. 16 puan alan Seda ikinci sırada kendine yer buldu. Dudu 14 ve Gönül 10 puanla final öncesindeki son günü tamamladı. Genel sıralamada ise Seda 67 puanla lider. Esra'nın 66 puanı var. Dudu ve Gönül 55 puanla elenmeme mücadelesi verecek. Ekranları karşısında yarışmayı izleyecek okucuyularımıza seyirler dileriz.
 

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 30 Nisan 2021 Cuma Puan Durumu | Kim birinci oldu? Kim elendi?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Gönül: 55
Seda: 67
Esra: 66
Dudu: 55

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.