Gelinim Mutfakta 4 Mayıs Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 4 Mayıs Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da haftanın ikinci günü başlıyor. Birbirinden iddialı kayınvalideler ve gelinler arasındaki rekabet bugün de sürecek. Her anı büyük bir çekişmeye sahne olan programda yarışmacılar hem yemek hem de puan etabında birbirlerine üstünlük kurmaya çalışacak. Gözler gün sonuna çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta'da bugün kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 4 Mayıs Salı puan durumu haberimizde yer alıyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Adım adım 700 bölüme doğru giden yapımda yaşanacaklar yine merak konusu. Osmanlı usulü zeytinyağlı kereviz ile kayınvalideler ve Seda Sayan'ın karşısına çıkacak olan gelinlerin performansı hem çeyrek altın hem de beş bileziğin sahibini belirleme konusunda rol oynayacak. Herkesin hedefinde puan durumunun en üst sıralamasında yer alabilmek adına mücadele verecek. Gelinler ve kayınvalidelerin kıyasıya yarışı sabırsızlıkla bekleniyor. Gelinim Mutfakta 4 Mayıs Salı puanları merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta 4 Mayıs Salı puanları

Dün başlayan yeni haftasıyla birlikte heyecanın da doruğa tırmandığı Gelinim Mutfakta'nın ilk puanları verildi. İçli köfte ile jüri karşısına çıkan gelinlerin alacakları puanlar merak konusuydu. Kendilerine verilen 90 dakikalık süreyi en iyi şekilde kullanmak isteyen yarışmacılar arasında 18 puan alan Esra, ilk günün birincisi oldu. İkinci sırad 16 puanla Gönül yer aldı. Seda 11 puanla üçüncü sırada kendine yer bulurken yeni katılan Kardelen ise tarifi farklı yapmasından ve istenen sayıda içli köfte çıkaramamasından dolayı 4 puanla günü bitirdi.

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 4 Mayıs 2021 Salı Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Gönül: 
Seda:
Esra: 
Kardelen: 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.