Gelinim Mutfakta 5 Mart Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 5 Mart Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da bir haftanın daha sonuna gelindi. Bugün 131. haftasına nokta konulacak olan programda dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesi binlerce kişiyi ekran başına kilitleyecek. Bugün bir takım beş bilezik kazanırken diğeri ise veda edecek. Peki, Gelinim Mutfakta 5 Mart Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Seda Sayan'ın sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta'da bir maratonun daha tamamlanıyor. Pazartesiden cumaya lezzet fırtınasına sahne olan programda eğlence ve rekabet hız kesmeden sürdü. Bugün ise son sözler söylenecek ve ardından sıralamalar kesinleşecek. Alınacak puanlara göre bir gelin ve kayınvalide cuma gününü zaferle kapatıp bilezikleri kazanırken diğeri ise macerasını tamamlayacak. Peki, Gelinim Mutfakta 5 Mart Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi?

Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da artık hafta finali. 131. haftanın sonuna gelindi ve bir gelin/kayınvalide beş altın bileziğin sahibi olurken diğeri ise elenecek. Kıran kırana devam eden mücadelede hafta boyu performanslarıyla dikkat çeken dört güzel yarışmacı artık son kez kozlarını paylaşacak ve ardından puanlarını alacak. Kayınvalideler de en yüksek puanları gelinlerinin tabağını bularak onlara vermek için uğraşacak. Son bölümde birinciliği elde eden Saniye Kuşçu dün tam bir hayal kırıklığı yaşattı. 9 puanla sonuncu oldu ve son sıradaki Ayten'in sadece bir puan önünde yer aldı. Kritik gündeki performansı yarışmadaki kaderini belirleyecek. Diğer üç yarışmacı ise rüzgarı arkalarına alarak önemli puanlar elde etti. Zeynep ve Aysun 18 puanla birinciliği paylaştı. Altın ise kuıra ile Aysun'un oldu. Ayten ise 16 puanla ikinci sırada yer aldı. hafta birinciliği için Aysun 72 puanla ilk sırada bulunuyor. 


 

Gelinim Mutfakta'da neler oluyor?

Fatih Ürek ile milyonlarca izlenme elde eden Gelinim Mutfakta'nın bu sezon sunucusu Onur Büyüktopçu oldu ancak onun da macerası kısa sürdü. Reytinglerin beklentilerin aşağıda kalması sonrasında Seda Sayan yeniden yapımı canlandırmak için izleyicilerin karşısına çıkıyor. Programda her gün dört gelin kendilerine verilen sürede malzemeleriyle birlikte yemeklerini yapıyor. Sonrasında ise kayınvalideler ve Seda Sayan puanlarını veriyor. Gün birincisi çeyrek altın, hafta şampiyonu ise beş bilezik kazanıyor. 
 

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 5 Mart 2021 Cuma Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Zeynep Kalyon Gökçe: 
Aysun Kuşatan: 
Ayten Hatamova Gürüf: 
Saniye Kuşçu: 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.