Gelinim Mutfakta 5 Mayıs Çarşamba kim birinci oldu ve çeyrek altını kazandı? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 5 Mayıs Çarşamba kim birinci oldu ve çeyrek altını kazandı? Gelinim Mutfakta puan durumu
Kanal D'nin ilgiyle izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da adım adım 7'inci dalyaya doğru gidiliyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin mücadelesinde haftanın üçüncü günü de dopdolu geçecek. Yarışmacıların en yüksek puanı alabilmek ve çeyrek altını yakalarına takabilmek adına hazırlayacakları bulgur köftesi sonrası son sözü Seda Sayan söyleyecek. Peki, Gelinim Mutfakta 5 Mayıs Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Onur Büyüktopçu ile başlayan sezonu devraldıktan sonra başarıyla yürüten Seda Sayan'ın sunduğu Gelinim Mutfakta'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Pazartesiden bu yana 700. bölüm heyecanının yaşandığı programda gelinler yemeklerini hazırlayacak, kayınvalideler puanlarını verecek. Ardından da güzel sunucu puanlarını verip çeyrek altını kazanan takımı açıklayacak.Finale doğru telafi şansının da azaldığı maratonu kazanmak isteyen gelinler ellerini, kayınvalideler ise notlarını konuşturmak zorunda. Peki, Gelinim Mutfakta 5 Mayıs Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta 4 Mayıs Salı puanları

Pazartesi başlayan yeni haftasıyla birlikte heyecanın da doruğa tırmandığı Gelinim Mutfakta'nın ikinci gün puanları verildi. Osmanlı usulü zeytinyağlı kereviz ile jüri karşısına çıkan gelinlerin alacakları puanlar merak konusuydu. Kendilerine verilen 90 dakikalık süreyi en iyi şekilde kullanmak isteyen yarışmacılar arasında 19 puan alan Esra, ilk günün birincisi oldu. İkinci sırada 17 puanla Gönül yer aldı. Seda 10 puanla üçüncü sırada kendine yer bulurken yeni katılan Kardelen ise ilk günün ardından dün 9 puan aldı ve eleme potasına doğru paraşütsüz bir iniş yaptı. Devamını aynı şekilde getirirse tek elenme adayı olarak cuma gününe başlayabilir.

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 5 Mayıs 2021 Çarşamba Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Gönül: 21
Seda: 37
Esra:  33
Kardelen: 13

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.