Gelinim Mutfakta 5 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 5 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Kanal D'nin yüzlerce bölümdür ekranlara gelen yarışması Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin kozlarını paylaştığı maratonun ilk gününde yine lezzetli yemekler yapılacak ve ardından puanlar verilecek. Herkesin hedefinde ilk gün çeyrek altını yakasına takmak ve psikolojik anlamda üstünlük elde etmek var. Peki, Gelinim Mutfakta 5 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni bir haftanın daha ilk günü ekranlara geliyor. Çok sevilen, renkli ve iddialı yarışmacılarıyla bir kez daha zorlu maratonun başlayacağı günde herkes alacağı puanlarla birlikte birinciliği hedeflerken gün sonundaki sıralama da merakla bekleniyor. Seda Sayan'ın sunumuyla izkeyicilerin karşısına çıkacak olan yarışmada zaman zaman gergin anlar da yaşanacak ancak ne yemek tufanı dinecek ne de eğlence bitecek. Herkesin hedefinde ilk gün çeyrek altını yakasına takmak ve psikolojik anlamda üstünlük elde etmek var. Peki, Gelinim Mutfakta 5 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor. 

İki yarışmacı geliyor!

Yarışmanın cuma günü sona eren haftasında flaş bir gelişme yaşandı. Bu sezona damga vuran ve bir süre izin alıp daha sonra tekrar dönen Aysun Kuşatan ile kayınvalidesi Nurten Kuşatan en az puanı alarak elendi. İki yarışmacının ardından gelecek isimler de merakla bekleniyor. Bugün iddialı bir giriş yaparak rakibelerine meydan okuyan Ece ile kayınvalidesi Sevda Hanım kendilerine verilen sürede en iyi performansları sergileyerek yemek ve puan konusunda ilk sırayı elde edip birinci olmayı hedefliyor. İkili haftanın ilk lezzeti olan Bursa usulü köfteli pide işe yarışacak.

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 5 Nisan 2021 Pazartesi Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Ece: 
Ayten: 
Seda: 
Esra:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.