Gelinim Mutfakta 8 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Seda Sayan kaç puan verdi

Gelinim Mutfakta 8 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Seda Sayan kaç puan verdi
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da gelinler ve kayınvalideler kozlarını paylaşmaya devam ediyor. Pazartesiden bu yana alınan puanlar neticesinde yarın altın bilezikleri kollarına takmak isteyen yarışmacılar peynirli gözleme hazırlayarak birinci olmaya çalışacak. Dört takımın amansız rekabeti ekranlarda yine nefes kesecek. Peki, Gelinim Mutfakta 8 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor .

Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlardaki lezzet yolculuğuna devam eden Gelinim Mutfakta'nın dördüncü bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Her bölümünde eğlencenin sonuna kadar yaşandığı, yemeklerin tadıldığı ve puanların savaşının verildiği yarışmada zaman zaman gerginlikler de oluyor. Yaptıkları yemeklerle gelinler puan olarak karşılık almak isterken kayınvalideler ise tatlara göre belirleyici rol üstlenecek. Son sözü ise Serda Sayan söyleyecek. İzleyiciler özellikle kendisinin puanlarını bekliyor. Çünkü güzel suuncunun tarafsız bir şekilde verdiğini düşünüyor. Her anı bir diğerinden daha da çaekişmeli bir bölüm daha seyircileri bekliyor. Gelinim Mutfakta 8 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Ece fırtınası dindi!

Pazartesiden itibaren ekranlara gelmeye devam eden Gelinim Mutfakta'nın yeni haftasındaki üçüncü günde Ayten kusursuza yakın bir performans sergiledi. Toplamda 22 puan elde etti ve çeyrek altının sahibi oldu. En yakın rakibi Esra'nın 2 puan önünde yer alıyor. Günün ikincisi de 19 puanla Seda olmuştu. Toplamda 45 puanı bulunan güzel yarışmacıyı bu hafta maratona katılan Ece 42 puanla takip ediyor.

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 8 Nisan 2021 Perşembe Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Ayten: 29 + 22 = 51
Seda: 26 + 19 = 45
Esra : 35 + 14 = 49
Ece : 32 + 10 = 42

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.