Gelinim Mutfakta 9 Mart 2021 Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 9 Mart 2021 Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesinde yine yemekler yapılacak ve ardından da puanlar verilerek günün sıralaması oluşturulacak. Her anı keyifli ve bir o kadar da lezzet dolu yarışmada yine izleyiciler sabırsız. Peki, Gelinim Mutfakta 9 Mart Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Seda Sayan'ın sunumuyla yeni sezona damga vurmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da bugün yeni bir bölüm daha başlıyor. Her anıyla izleyicileri ekran karşısına kilitleyen yarışmada bugün de birbirinden lezzetli iki yemek yapılacak ve ardından hem kayınvalideler ham de güzel sunucu verecekleri puanlarla birlikte sıralamayı belirleyecek. Oluşacak sıralamaya göre de bir gelin ve kayınvalide çeyrek altının sahibi olarak hafta ortasına merhaba diyecek. Peki, Gelinim Mutfakta 9 Mart Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.


Dudu'dan muhteşem başlangıç!

Dün başlayan yeni haftasıyla izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Gelinim Mutfakta'ya katılan Dudu ve Nuray Akdemirbey'in performansı merak konusuydu. Son haftalarda yarışmak için programa gelen gelin ve kayınvalideler ilk finalde elenerek hayallerine veda etmişti. Ancak Dudu bunun tam tersi bir efor sarf ederek ilk günden altını kaptı. 18 yaşında olması sebebiyle bu işi yapamayacağını iddia eden kayınvalideler ve rakipleri karşısında ter döken güzel yarışmacı 17 puanla zirveyi paylaştığı Aysun ile girdiği kura mücadelesini kazandı ve çeyrek altını yakasına taktı.


 

Dün neler yaşandı?

Pazartesiden cumaya kadar yaşanan rekabetin yanısıra evlere getirdiği keyifli yayınlar ve lezzetlerle birlikte adını her gçeen gün çok daha fazla kişiye duyuran yarışmada dün yarışmacılar çeyrek altın ve beş bilezik için kolları sıvadı. Zeynep kaptırdığı altınların rövanşını almak, Aysun ise formunu sürdürmek istedi. Ayten aradan sıyrılmanın yollarını aradı. Dudu ise ilk gününde gücünü gösterebilmek adına mutfağa girdi. Dudu ve Aysun 17 puanla zirvede yer aldı. Zeynep ile Ayten ise 13 puanla ikinci oldu.


 

Gelinim Mutfakta'da neler oluyor?

Fatih Ürek ile milyonlarca izlenme elde eden Gelinim Mutfakta'nın bu sezon sunucusu Onur Büyüktopçu oldu ancak onun da macerası kısa sürdü. Reytinglerin beklentilerin aşağıda kalması sonrasında Seda Sayan yeniden yapımı canlandırmak için izleyicilerin karşısına çıkıyor. Programda her gün dört gelin kendilerine verilen sürede malzemeleriyle birlikte yemeklerini yapıyor. Sonrasında ise kayınvalideler ve Seda Sayan puanlarını veriyor. Gün birincisi çeyrek altın, hafta şampiyonu ise beş bilezik kazanıyor. 
 

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 9 Mart 2021 Salı Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Zeynep Kalyon Gökçe: 13
Aysun Kuşatan: 17
Ayten Hatamova Gürüf: 13
Dudu Akdemirbey: 17

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.