Gelinim Mutfakta 9 Nisan Salı izle kim birinci oldu - Çeyrek altın kim kazandı

Gelinim Mutfakta 9 Nisan Salı izle kim birinci oldu - Çeyrek altın kim kazandı
Kanal D ekranlarında her gün binlerce kişi tarafından takip edilen Gelinim Mutfakta 9 Nisan Salı canlı yayın izle seçeneği ile karşınızda. Gelinim Mutfakta 9 Nisan Salı günü kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı? İşte detaylar...

Gelinlerin kaynanlarıyla birlikte haftayı birinci tamamlamak için büyük mücadele verdiği Gelinim Mutfakta kimi zaman gergin anlara sahne olsa da büyük bir keyifle izleniyor. Kaynanaların puanlarla birinciyi belirlediği, gelinlerin marifetlerini sergilemek için hiçbir noktayı kaçırmamak adına ellerinden geleni ortaya koyuyor. Fatih Ürek'in de renkli sunumuyla keyif kattığı Gelinim Mutfakta 9 Nisan Salı günü kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı?

Gelinim Mutfakta 277. bölüm (9 Nisan Salı) fragmanı yayınlandı. Bir kez daha heyecanın tavan yaptığı program öncesinde dün neler yaşandığını sizler için derlemek istedik. Günün en düşük puanını alan gelini 6 puanla Beyza oldu. En düşük puanı alarak sondan ikinci olan gelin 11 puanla Ezgi oldu. En yüksek puanı alan ve çeyrek altını almaya hak kazanan gelin 18 puanla Gülcan oldu. Yeni yarışmacı Güngör ise haftaya 13 puanla başladı.
 


Gelinim Mutfakta 9 Nisan Salı İzle

Kanal D'nin lezzet dolu programı Gelinim Mutfakta her gün yepyeni bir heyecana sahne oluyor. Gelinler bir kez daha kendilerine verilen yemek ve tarifle en iyisini yapmaya çalışacak. Kaynanalar da tabaklara verdikleri puanla birinciyi belirleyecek. Gelinim Mutfakta 12.15'ten itibaren Kanal D'de başlayacak. İzlemek isteyenler Kanal D internet sitesi ve Gelinim Mutfakta Youtube kanalı üzerinden seyredebilirler.


gelinim mutfakta 8 nisan pazartesi pırasa köftesi


Gelinim Mutfakta 9 Nisan Salı kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı?

Yemek tatma işlemlerinin tamamlanmasının ardından kaynanalar ilk puanlarını verdi. Öte yandan haftanın ikinci gününce çeyrek altının sahibinin ortaya çıktığı anlarda heyecanlı dakikalar yaşandı.

Günün en düşük puanını alan ve 9 Nisan 2019'u sonuncu sırada tamamlayan isim 8 puanla Ezgi oldu.

En düşük puanı alarak sondan ikinci olan gelin ise 10 puanla Beyza oldu.

Günün en yüksek puanını alan ve çeyrek altının sahibi olan isim 17 puanla Güngör oldu. Böylelikle GÜngör yarışmadaki ikinci gününde ilk çeyrek altınını kazanmış oldu. Diğer yarışmacı ise 13 puanla günü ikincilikle tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum