Gelinim Mutfakta Aynur kimdir? Aynur Haktanır Instagram hesabı ve fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Aynur kimdir? Aynur Haktanır Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye'nin en lezzetli yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı takımların mücadele ettiği zorlu yarışta bugün yeni bir gelin daha yarışmaya başlayacak. Kendisine verilen sürede en iyi sonuçları almaya çalışacak isim Aynur Haktanır oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Aynur kimdir? Aynur Haktanır Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Kanal D'nin en çok sevilen programlarından biri olan Geliniim Mutfakta'nın 142. haftanın ilk günü ekranlara geliyor. Pazartesiden cumaya kadar yaşanan zorlu mücadelede geçen hafta Gönül ve kayınvalidesi Yüksel Hanım elenerek hayallerine veda etmişti. Gelin olarak yarışacak yeni isim merak konusuydu ve açıklandı. Yeni haftanın paylaşılan fragmanında Aynur'un yarışacağı yayınlandı. Bugünden itibaren çeyrek altın ve beş bilezik için mutfağının başına geçecek olan güzel gelin hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Gelinim Mutfakta Aynur kimdir? Aynur Haktanır Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.



Gelinim Mutfakta Aynur kimdir?

17 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak olan Gelinim Mutfakta'nın 706. bölümünde programa katılan Aynur Haktanır 4 Temmuz 2019 tarihinde evlendi. Eşi ile birlikte mutlu bir evliliği bulunuyor. Adana gelini. Yarışmaya da iddialı bir giriş yaparak gücünü göstermek istediğini belirtti. Kendi soyadını taşıdığı bir erkek giyim markasının da sahibi.


Gelinim Mutfakta Aynur

Gelinim Mutfakta Aynur

Gelinim Mutfakta Aynur Instagram hesabı

Güzelliği ile dikkat çeken ve yarışmaya damga vurması beklenen Aynur'un Instagram hesabı da araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Kendisinin eşi ile beraber kullandığı bir ortak hesabı mevcut. Burada binlerce kişi tarafından takip ediliyor. 5 bin 500'e yakın takipçisi var. Kendisini @caglaraynurhaktanir adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum