Gelinim Mutfakta Cansu Şöhret kimdir kaç yaşında nereli memleketi

Gelinim Mutfakta Cansu Şöhret kimdir kaç yaşında nereli memleketi
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta yarışmacısı Cansu Şöhret bir anda Türkiye gündemine oturdu. Peki Cansu Şöhret kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Televizyon ekranlarında boy gösteren yarışmacılar başta sosyal medya olmak üzere pek çok mecrada ilgi görmeye başlıyor. Onlardan biri de Cansu Şöhret oldu. Güzel yarışmacı hakkında araştırma yapanlar Gelinim Mutfakta Cansu Şöhret kimdir? sorusunu sorarak yanıt arıyor. Siz değerli okuyucularımız için hazırladığımız haberimizde Cansu Şöhret kaç yaşında, nereli, memleketi, mesleği ve Instagram hesabı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

GELİNİM MUTFAKTA CANSU ŞÖHRET KİMDİR?
Haftaiçi her gün Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'nın yeni yarışmacıları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Gelinim Mutfakta Cansu Şöhret kimdir? İşte cevabı...

gelinim mutfakta 21 aralık final

cansu şöhret fotoğrafları

Gelinim Mutfakta’nın sivri çıkışlarıyla dikkat çeken yarışmacısı Cansu Şöhret, 1990 tarihinde dünyaya geldi. Bebek bekleyen Cansu Şöhret, 27. bölümde fenalaşmış, hem diğer yarışmacılar hem de programın sunucusu Fatih Ürek, büyük panik yaşamıştı. Daha sonra Gelinim Mutfakta doktorları tarafından muayene edilen Cans bir süre dinlendikten sonra yarışmaya geri dönmüştü. Gelinim Mutfak’tadan nisan ayında elenen Cansu Şöhret ve kayınvalidesi Sevgül Kıroğlu, 2 Temmuz’da ikinci bir şans yakaladı.

GELİNİM MUTFAKTA YARIŞMA KONUSU
Fatih Ürek'in sunumu ile haftaiçi her gün izleyicisi karşısında oluyor. Gelinim Mutfakta programında ilk hafta 4 yarışmacı gelin kaynana oluyor. Her hafta bir gelin kaynana ikilisi birinci olarak ödüle ulaşırken bir gelin kaynana da Gelinim Mutfakta yarışmasına veda ediyor. Fatih Ürek'in sunumuyla gelinler yarışıyor, kaynanalar puan veriyor! Her gün günün birincisi belirleniyor. Günün birincisine herhangi bir ödül verilmezken haftanın birincisi çifte 5 adet altın bilezik ödülü veriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum