Gelinim Mutfakta'da sırlar ortaya döküldü!

Gelinim Mutfakta'da sırlar ortaya döküldü!
Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasının bugün yayınlanan bölümünde neler yaşandığı merak ediliyor. İşte günün özeti.

Gelin ve kaynanaların kıyasıya yarıştığı Gelinim Mutfakta isimli yarışmada herkes birinci olabilmek adına uğraş veriyor. Gelinler rakibelerine üstünlük kurmak için gayret gösterirken kaynanalar da psikolojik baskı olarak ön plana çıkmak adına önemli bir nokta. Bugünkü bölümde Fatih Ürek iki tarafa da kritik sorular sordu.

Gelinim Mutfakta'da gelinlere 'Kaynananızdan sakladığınız bir şey var mı?' sorusunu yöneltti. Yarışmacılar da başlarından geçeni anlattı. Emel'in yeni gelin olduğu sıralarda vazo kırdığını anlatması herkesi güldürdü.

Kaynanalara ise; 'Yarışmada kazandığı ödülü ailesinin ihtiyacı için veren gelininize tepkiniz ne olur?' sorusu soruldu. Kaynanalar ise tepki göstereceklerini ve bunu makul derecede anlayışla karşılayabileceklerini dile getirdi.

Gelinim Mutfakta yarışma konusu nedir?
Fatih Ürek’in sunumu ile haftaiçi her gün 15:45’te izleyicisi karşısında oluyor. Gelinim Mutfakta programında ilk hafta 4 yarışmacı gelin kaynana oluyor. Her hafta bir gelin kaynana ikilisi birinci olarak ödüle ulaşırken bir gelin kaynana da Gelinim Mutfakta yarışmasına veda ediyor. Fatih Ürek’in sunumuyla gelinler yarışıyor, kaynanalar puan veriyor! Her gün günün birincisi belirleniyor. Günün birincisine herhangi bir ödül verilmezken haftanın birincisi çifte 5 adet altın bilezik ödülü veriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.