Gelinim Mutfakta Dilek Özdemir kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Dilek Özdemir kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Türkiye’nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta’da yeni bir haftanın daha ilk günü ekranlara taşınıyor. Renkli, mücadeleli, lezzetli ve bir o kadar da kazançlı yarışmada bugün hünerlerini sergilemek üzere yeni bir gelin ve kayınvalide izleyicilerin karşısına çıkacak. Yasemin Gökçe’nin ardından kaynanalar odasının yeni üyesi Dilek Özdemir oldu. Kendisi hakkında da birçok araştırma yapılıyor. Peki, Gelinim Mutfakta Dilek Özdemir kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde

Seda Sayan’ın renkli sunumu ile ekranlardaki yerini alan Gelinim Mutfakta’da yeni bir hafta daha başlıyor. Altın mücadelesinin tavan yapacağı ilk günde yeni gelin ve kayınvalide de belli oldu. Yayınlanan fragmana göre daha önce Yasemin Gökçe’nin oturduğu koltuğun yeni sahibi Dilek Özdemir olarak açıklandı. Gelini Hilal’in tabağını bularak ona çeyrek altın ve beş bilezik kazandırmak isteyen Dilek Hanım’ın kim olduğu da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta Dilek Özdemir kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Dilek Özdemir kimdir?

Kanal D’nin yüzlerce bölümdür izleyicilerle buluşan yarışması Gelinim Mutfakta’da 15 Mart 2021 Pazartesi günü yayınlanacak olan 661. Bölüm yarışmacısı olan Dilek Hanım gelinine çok güveniyor. Ankara'dan geliyor. Oğlunun arkadaşı olarak tanıdığı gelinini isteyerek ve severek gelini olmasını kabul ettiğini söyledi.

gelinim mutfakta dilek özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.