Gelinim Mutfakta Ezgi Yıldırım kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Gelinim Mutfakta Ezgi Yıldırım kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği
Yeni hafta heyecanıyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni yarışmacısı Ezgi Yıldırım kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği bu sayfada.

Her hafta beş bilezik ve günde bir çeyrek altın ile özellikle kadınların dikkatini çeken Gelinim Mutfakta'da cuma günü yayınlanan final bölümü sonrası kimin yarışmaya katılacağı merak ediliyordu. Daha önce evde yer alan isimlerden biri olan Ezgi Yıldırım eve geri döndü. Peki Ezgi Yıldırım kimdir? İşte detaylar..

12 hafta boyunca gösterdikleri performansla yarışmaya damga vuran ve adayları adeta domine eden Ezgi Yıldırım ile kaynanası Reyhan Yıldırım yeniden boy gösterecek. Merak uyandıran açıklamaları, sert eleştirileri ve despot tavırlarıyla dikkat çeken kaynana gelin hakkındaki bilgiler de öğrenilmek isteniyor.

gelinim mutfakta 21 aralık final

gelinim mutfakta ezgi yıldırım

Gelinim Mutfakta Ezgi Yıldırım kimdir?
Tunceli'de doğan Ezgi, Elazığ'da evlendikden sonra yerleşmiştir. 4 yıldır evli olan Ezgi Yıldırım'ın 2 yaşında bebeği vardır. Kaynanası Reyhan Yıldırım'ın otoretesinden kurtularak dili sertleşmeye devam ediyor. 

Reyhan Hanım "10 günlük evliyken Ezgi Yıldırım'ın elinin yanlışlıkla saçına dokunduğunu için nasıl pişman olduğunu anlattı. Şimdi 5. yılı ve asla özür dilemez" diyerek Ezgi'yi özetledi!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum