Gelinim Mutfakta Gönül kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Gönül kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da 139. hafta bugün ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların birincilik adına mücadele verdiği ve sonunda da beş altın bileziği kazandığı maratona yeni yarışmacılar ekleniyor. Bugünden itibaren kendisine verilen sürede en iyi yemekleri hazırlayacak isim Gönül oldu. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta Gönül kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlardaki yerini alan ve Kanal D'nin sevilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da yepyeni haftanın ilk bölümü yayınlanıyor. Gelinlerin yemek yaptığı, kayınvalidelerin puan vereceği günün sonunda kazanacak isim çeyrek altını kazanıyor. Hafta finalinde ise beş bilezik kollara takılıyor. Bugün Ayten Hatamova Gürüf'ten boşalan koltuğa Gönül oturacak. Kendisi de oldukça iddialı. İzleyiciler de tanımak adına araştırmalarda bulunuyor. Peki, Gelinim Mutfakta Gönül kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Gönül kimdir?

Yarışmanın 26 Nisan Pazartesi günü yayınlanan 691. bölümünden itibaren yarışacak ve kayınvalidesi ile birlikte birincilik mücadelesi verecek olan Gönül iddialı bir giriş yaparak rakiplerine gözdağı verdi. 'Burada bir yemek pişsin. Kayınvalideler güzel bir yemek yesin. Mutfağı ele alayım dedim, geldim' dedi. Kendisinin ilk performansı bohça kebabı ile olacak. Kayınvalidesi Yüksel Hanım ile yaşadığı kriz de çok konuşulacak.


Gelinim Mutfakta Gönül Instagram hesabı

Dört gelinden biri olarak bugün altınlar için savaşacak Gönül'ün sosyal medya hesapları da merak ediliyor. Genç yarışmacının henüz bir profili olup olmadığı bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.