Gelinim Mutfakta Gülten kimdir? Gülten Ademoğlu Haktanır hakkındaki bilgiler

Gelinim Mutfakta Gülten kimdir? Gülten Ademoğlu Haktanır hakkındaki bilgiler
Türkiye'nin en çok sevilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Gelinim Mutfakta'da bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı kayınvalideler arasına Gülten Hanım katılacak. Gelini Aynur'u birinciliğe tanışmak isteyen genç kayınvalide hakkındaki bilgiler de merak konusu.

Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışmalarından biri haline gelen ve yüzlerce bölümdür de lezzet fırtınası yaratan Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta başlıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin mücadelesinde alınacak puanlar, önce çeyrek altın sahiplerini ardından da bileziklerin. Bugün kayınvalideler odasına girecek yeni isim Gülten Hanım oldu. Gelini Kardelen ile birincilik mücadelesi verecek yeni kayınvalie hakkındaki bilgiler de merak konusu. Pekl, Gelinim Mutfakta kayınvalide Gülten kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 


Gelinim Mutfakta Gülten kimdir?

Bugünden itibaren beş günlük maratonda gelini Aynur ile çeyrek altınları ve bilezikleri almak isteyen Gülten Hanım yarışmaya iddialı bir şekilde gledi. Gelinine karşı dostane bir tavrı olan Gülten Hanım, fragmandaki görüntüleri ile dahi çok sevildi. Ancak Aynur ile para tartışması güne damga vuracak. 'Kazanmaya geldik, bizden korksunlar' dedi.

Gelinim Mutfakta

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.