Gelinim Mutfakta Kardelen kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Kardelen kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'nın yeni bir haftası daha başlıyor. Cuma günü sona eren maratonun ardından gözler bugüne çevrildi. Yeni bir gelin daha bu zorlu mücadeleye katılacak. O isim ise Kardelen oldu. Kendisi hakkındaki bilgiler merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta Kardelen kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Seda Sayan'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni bir haftanın daha ilk günü geldi çattı. Geçen haftanın son gününde elenen gelin ve kayınvalidenin ardından yerlerine gelecek isimler merakla bekleniyordu ve o isimler belli oldu. Buna göre beş gün boyunca bir aksilik yaşanmadığı takdirde yemek için kendisine verilen malzemeleri en iyi şekilde kullanıp çeyrek altın ve beş bilezik mücadelesine girecek gelin Kardelen oldu. Kendisi hakkında da bilgi sahibi olunmak üzere birçok araştırma yapılıyor ve sorgulanıyor. Peki, Gelinim Mutfakta Kardelen kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de kendisi hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Gelinim Mutfakta Kardelen kimdir?

Bugünden itibaren beş günlük maratonda kendisini göstermek ve uzun süre programda kalmak isteyen Kardelen eczacı teknikeri. Medipol Üniversitesi'nde eğitim gördü. İnternet üzerinden el işleri çalışmalarını da sattığı bir hesabı var. Yarışmaya katıldığı bölümün fragmanı çok konuşuldu Kendisi kayınvalidesinin bir üst katında oturuyor. Eşini kayınvalidesine göndermediği iddiası yayına damga vurdu. Eşi ile vakit geçirememekten şikayet etti. Rakiplerin ağızlarını açık bıraktı. Bomba gibi bir giriş yaparak da kendisi ile yarışanlara gözdağı verdi. Kalben adında bir kız çocuğu annesi. 


gelinim mutfakta kardelen şen



 

Gelinim Mutfakta Kardelen Instagram

Genç yarışmacının katılmasıyla birlikte sosyal medya hesapları da merak konusu oldu ve araştırılıyor. Kendisine ait bir Instagram hesabı bulunan Kardelen'in binlerde takipçisi var. @kardelen_kalben hesabından takip edebilirsiniz.


gelinim mutfakta kardelen şen

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.