Gelinim Mutfakta kayınvalide Nuray kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Gelinim Mutfakta kayınvalide Nuray kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
Kanal D'nin ilgiyle takip edilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir haftanın daha ilk günü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı dört takımın rekabetinde geride kalan haftadan sonra gözler bugüne çevrildi. Kayınvalideler odasının yeni üyesi de yarışmaya katılacak. O isim Nuray Hanım oldu. Peki, Gelinim Mutfakta kayınvalide Nuray kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışmalarından biri haline gelen ve yüzlerce bölümdür de lezzet fırtınası yaratan Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta başlıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin mücadelesinde alınacak puanlar, önce çeyrek altın sahiplerini ardından da bileziklerin. Bugün kayınvalideler odasına girecek yeni isim Nuray Hanım oldu. Gelini Kardelen ile birincilik mücadelesi verecek yeni kayınvalie hakkındaki bilgiler de merak konusu. Pekl, Gelinim Mutfakta kayınvalide Nuray kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Nuray kimdir?

Bugünden itibaren beş günlük maratonda gelini Kardelen ile çeyrek altınları ve bilezikleri almak isteyen Nuray Hanım yarışmaya iddialı bir şekilde gledi. Gelinine karşı despot bir tavru bulunan Nuray Hanım, oğlunu görememekten şikayetçi. Oğlu ile altllı üstlü olmasına rağmen onu görememekten yakınan yeni yarışmacı için gelini de tepki gösterip 'Hayatımız kalmadı' açıklamasında bulundu. Aralarında yaşanan bu gerilim sonrası haftaya nasıl devam edecekleri de merak konusu.


Gelinim Mutfakta Nuray

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.