Gelinim Mutfakta Kıymet Çoban ve Nur Çoban kimdir? Nereli, yaşı ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Kıymet Çoban ve Nur Çoban kimdir? Nereli, yaşı ve Instagram hesabı
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'nın yeni haftası bugün başlıyor. Gelin ve kayınvalidelerin cuma günü mücadelesinde Betül ve kaynanası elenmişti. Bugün ise yerlerine gelecek isimler açıkladı. Kıymet Çoban Sanal ve Nur Çoban yarışmanın yeni yarışmacıları oldu. Peki Gelinim Mutfakta Kıymet Çoban ve Nur Çoban kimdir? Nereli, yaşı ve Instagram hesabı haberimizde.

Fatih Ürek'in sunumuyla 500 bölümü geride bırakan eğlence ve lezzet yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın yarışmacıları da belli oldu. Cuma günü bilindiği üzere Betül ve kayınvalidesi elenmişti. O günden bu yana yerlerine gelecek yarışmacılar merak edilerek araştırılmaya başlandı. Ve yayınlanan yeni bölümün yarışmacıları Kıymet Çoban Sanal ve kaynanası Nur Çoban olarak açıklandı. Peki Kıymet Çoban ve kayınvalidesi Nur Çoban kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...
 


Gelinim Mutfakta Kıymet Çoban Kimdir?

11 Mayıs Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya Kıymet Çoban Sanal dahil edildi. Yarışmaya daha önce 71. haftada dahil olan Kıymet Hanım adından söz ettirmeyi başarmıştı. Gelinim Mutfakta’nın dişli kayınvalidelerinden Fatma Çoban, Manisalı ve orada yaşamını sürdürüyor. Aşçı olduğunu söyleyen Fatma Hanım gelinine çok güveniyor. Aslen Ağrılı olan yarışmacı Kıymet Çoban ise Manisa’ya gelin gitmiş. İki yıllık evli olan iddialı gelin, daha önce yarışmaya katıldığında eşinin asker olduğunu söylemişti. Anne-babasının kendisi çok küçükken ayrılan Kıymet, o dönemde maddi zorluklardan geçtiklerini, bu nedenle liseyi bırakıp çalışmaya başladığını ifade etmişti. Genç kadının gözyaşları başta kayınvalidesi olmak üzere diğer gelinleri de duygulandırmıştı.

gelinim mutfakta kıymet çoban

 

Gelinim Mutfakta Kıymet Çoban Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta'nın yeni gelinim Kıymet'in katılacağı programın fragmanında belli oldu. Hayranlarının katılacağını yazmasının yanısıra güzel yarışmacı profiline de Gelinim Mutfakta'yı ekleyerek yarışacağını ilan etti. Kendisine @kiymetcobanss adresinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.