Gelinim Mutfakta Melike ve kaynanası Şaheste kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Melike ve kaynanası Şaheste kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'nın yeni gelin kaynanası Melike ve Şaheste oldu. Kendileri hakkındaki bilgiler merak edilen ikili için internette binlerce sorgu gerçekleştirildi. Peki Gelinim Mutfakta Melike ve kaynanası Şaheste kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Fatih Ürek'in sunduğu Gelinm Mutfakta'da 21-25 Ekim haftasında iki gelin ve kaynana yer alıyor. Onlardan biri Melike ve Şaheste oldu. Gelin ve kaynana hem yemekleri hem yorumları hem de alacakları puanlarla birlikte haftayı birinci olarak tamamlamak istiyor. Geçtiğimiz hafta elenen Kübra ve Şener'in ardından birincilik mücadelesi verecek olan Melike ve Şaheste'nin kim olduğu da günün en çok araştırılan konularından biri. Gelinim Mutfakta Melike ve kaynanası Şaheste kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı bu sayfada.
 



Gelinim Mutfakta Melike ve kaynanası Şaheste kimdir?

Kanal D'de yayınlanan lezzet programı Yemekteyiz'e bugün katılan Melike ve Şaheste ile ilgili bilgiler haberimizde yer alacak.


Geçen hafta kim elendi?

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 375. bölümünde elenen yarışmacı belli oldu. Hafta toplamında en az puanları Hatice Şener-Kübra Birlik ve Aysel Açıkalın-Duygu Çınar çifti aldı ve Gelinim Mutfakta'nın 75. hafta finalinde yarışmaya veda eden gelin-kaynana belli oldu. Gelin Kübra ve kayınvalidesi Hatice Şener haftanın en az puanını alan çift oldu ve yarışmadan elendi.


5 altın bileziği kim kazandı?

Gelinim Mutfakta'nın hafta finalinde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Gelinim Mutfakta'nın 75. hafta finalinde birinci olan çiftler belli oldu. Beş altın bileziği hafta toplamında en yüksek puanları alan Fatma-Dilek Akıncıoğlu ve Çiğdem-Elif Akçam çiftinden birisi kazandı. Hafta boyunca 76 puan toplayan Elif 5 altın bileziğin sahibi oldu.


Cuma kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 375. bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı. Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Elif Akçam ve Kübra Birlik aldı. Çeyrek altını ise Dilek kazandı!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum