Kişilerle değil hizmetlerle yarışım

Kişilerle değil hizmetlerle yarışım
Büyükçekmece Fatih Mahallesi Muhtar adayı İrfan Bahçekapılı, seçim çalışmalarına ilişkin konuştu. Bahçekapılı, “Ben kişilerle değil hizmetlerle yarışım. İyi ve kaliteli hizmet Fatih Mahallesi'nin de hakkıdır” dedi

Fatih Mahallesi'ne hizmet için yola çıktığını anlatan İrfan Bahçekapılı, yaşadığı mahalleye değer katmak için muhtarlığa talip olduğunu belirtti. Bahçekapılı, “32 yıl polis mesleğini sürdürdüm yaklaşık 1 senedir de emekli oldum. Bu süre içerisinde devlet dairesinde kazanmış olduğum tecrübelerle mahalleme geri dönüşüm hizmet olarak yapmayı istiyorum. Son 6 yıl da Büyükçekmece Kaymakamlık özel korumalığı yaptım. Bu alanda Büyükçekmece idaresi ve yerel idaresinde olan ilişkilerde bilgi sahibiyim. Kazandığım takdirde bu bilgi ve birikimi mahallem için kullanmayı istiyorum” ifadelerini kullandı.

Muhtarlık cesaret ister

Muhtarlığın cesaret, üretmek ve emek istediğini kaydeden Bahçekapılı, “Ben de bunların hepsine sahibim. Fatih Mahallesi için cesaretliyim, emek vermeye ve üretmeye hazırım. Mahallemiz için şimdiye kadar hazırladığımız 17 adet tahaaütümüz var. Alo Muhtarlık hattı kuracağız, hukuki danışmanlık hizmeti vereceğiz, uyuşturucuya karşı gençlerimizi bilinçlendirecek, çocuklarımız için yeni oyun alanları ve parkların yapılması için çalışacağız. İşkur aracılığıyla gençlerimizi iş sahibi yapmaya çalışacak, kentsel dönüşüm mağdurlarına destek vereceğiz. Bunun gibi çok önemli vaatlerimizle göreve talibiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.