Gelinim Mutfakta Reyhan Yıldırım kimdir? Kaç yaşında, nereli ve memleketi

Gelinim Mutfakta Reyhan Yıldırım kimdir? Kaç yaşında, nereli ve memleketi
Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan Gelinim Mutfakta yarışmasında Reyhan Yıldırım bir kez daha ekranlara geldi. Peki Reyhan Yıldırım kimdir?

Kaynanalar ve gelinlerinin kıyasıya mücadele verdiği Gelinim Mutfakta yarışmasında yeni haftanın yeni yarışmacıları merak ediliyordu. Fatih Ürek yaptığı açıklamada Reyhan Yıldırım ve Ezgi Yıldırım'ın kadroya dahil edildiklerini duyurdu. Daha önce de yarışmada önemli bir süre kalan ve performanslarıyla isimlerinden söz ettiren Yıldırım'lar bakalım nasıl bir gidişat çizecek. Peki Reyhan Yıldırım kimdir? Kaç yaşında, nereli ve memleketi...

Gelinim Mutfakta yarışmacıları Reyhan nereli sorusu merak ediliyor. Gelinim Mutfakta Reyhan Hanım kimdir, kaç yaşında? Gelinim Mutfakta’da gelinler kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışıyor, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışıyor. Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda ediyor. Yarışmanın sevilen isimleri arasında Reyhan Hanım yer alıyor. Reyhan Yıldırım, Erzincan'lı ve otoriter bir kaynana.. Ezgi Yıldırım, Elazığ doğumlu, 4 yıldır evli ve 1,5 yaşında bir çocuğu var. Kendi gelininin dik başlı olmadığını uysal ve uyumlu bir yapısı olduğunu belirten Reyhan Yıldırım, 'Hatice gibi bir gelinim olsaydı onu hemen boşatırdım' sözüyle dikkat çekmişti.

gelinim mutfakta 21 aralık final

reyhan yıldırım fotoğrafları

GELİNİM MUTFAKTA REYHAN VE EZGİ KİMDİR?
Reyhan Yıldırım, Erzincan'lı ve otoriter bir kaynana.. Ezgi Yıldırım, Elazığ doğumlu, 4 yıldır evli ve 1,5 yaşında bir çocuğu var. Kendi gelininin dik başlı olmadığını uysal ve uyumlu bir yapısı olduğunu belirten Reyhan Yıldırım, 'Hatice gibi bir gelinim olsaydı onu hemen boşatırdım' sözüyle dikkat çekmişti.

GELİNİM MUTFAKTA YARIŞMASININ FORMATI NASIL?
Gelinim Mutfakta’da gelinler kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışıyor, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışıyor. Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum