Gelinim Mutfakta Rümeysa Aydın kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Gelinim Mutfakta Rümeysa Aydın kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Kanal D'nin ilgiyle izlenen yarışması Gelinim Mutfakta yeni hafta heyecanıyla ekranlara geldi. Yarışmada yer alan Rümeysa Aydın kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Hafta içi her gün yayınlanan bölümleriyle izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta haftanın ilk yayını ile karşımıza çıktı. Gazete Damga ekibi olarak araştırdığımız yarışmacıların ilki Rümeysa Aydın oldu. Programda dikkat çeken isimlerden biri olmayı ilk bölümde başaran RümeySa Aydın kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir ve Instagram hesabı var mıdır?

Gelinim Mutfakta Rümeysa Aydın kimdir?
Fatih Ürek'in sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yarışması yeni haftaya bomba gibi bir giriş yaptı. Rümeysa Aydın'ın kim olduğu da araştırılmaya başlandı. İnternette binlerce kişi 'Rümeysa Aydın kimdir?' sorusunun yanıtını arıyor. Rümeysa Aydın, 24 yaşındadır. 22 yaşında evlenmiştir. Eşiyle 1,5 yıldır evlidir. Şu anda üniversite eğitimine devam etmektedir. İktisat bölümünü okumaktadır. Aslen Trabzonludur. Ailesi orada yaşamaktadır. Eşi futbolcudur.

Rümeysa Aydın'ın kayınvalidesi Nezahat Aydın kimdir?
Bugün başlayan Gelinim Mutfakta programına güzelliği ile damga vuran Rümeysa Aydın'ın kayınvalidesi Nezahat Aydın kimdir? Nezahat Hanım Kocaeli doğumludur. Oğlu Rümeysa Hanım ile evlidir. Yarışmanın en iddialı yarışmacılarındandır.

nezahat aydın

Gelinim Mutfakta yarışma konusu nedir?
Fatih Ürek’in sunumu ile haftaiçi her gün 15:45’te izleyicisi karşısında oluyor. Gelinim Mutfakta programında ilk hafta 4 yarışmacı gelin kaynana oluyor. Her hafta bir gelin kaynana ikilisi birinci olarak ödüle ulaşırken bir gelin kaynana da Gelinim Mutfakta yarışmasına veda ediyor. Fatih Ürek’in sunumuyla gelinler yarışıyor, kaynanalar puan veriyor! Her gün günün birincisi belirleniyor. Günün birincisine herhangi bir ödül verilmezken haftanın birincisi çifte 5 adet altın bilezik ödülü veriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum