Gelinim Mutfakta Seda Yılmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Gelinim Mutfakta Seda Yılmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye’nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta’da yeni hafta başlıyor. Geride kalan Cuma gününde elenen Hilal’in yerine gelecek olan gelin merak konusuydu. Yayınlanan fragmanda ve yeni bölümde yarışacak yarışmacı beirlendi. Buna göre Seda Yılmaz kayınvalidesiyle birlikte birincilik mücadelesi verecek. Peki, Gelinim Mutfakta Seda Yılmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Seda Sayan’ın sunumuyla bugün yeni haftasına başlayacak olan Gelinim Mutfakta’nın yeni yarışmacıları Cuma gününden bu yana sabırsızlıkla bekleniyordu. Yayınlanan fragman ve ekranlara gelen yeni bölüm sonrasında Seda Yılmaz’ın yarışacağı açıklandı. Hilal'in elenmesinden sonra renkli bir yarışmacı daha zorlu maratona adım atacak. Çeyrek altın ve beş altın bilezik mücadelesi için kolları sıvayacak olan güzel gelin hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta Seda Yılmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Seda Yılmaz kimdir?

Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya yarıştığı Gelinim Mutfakta’nın yeni gelini olarak bugünden itibaren altın için mutfağının başına geçecek Seda Yılmaz 1 yıllık evli. 2 aylık kızı var. Çanakkale Gelibolu'dan geliyor. Kalıcı olduğunu ve Aysun ile kapışmak istediğini söyledi. Ayten'in elenmesi gerektiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum