Gelinim Mutfakta Sevgül Kıroğlu kimdir kaç yaşında nereli

Gelinim Mutfakta Sevgül Kıroğlu kimdir kaç yaşında nereli
Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasının güzeller güzeli kayınvalide Sevgül Kıroğlu kimdir? Yaşı, eğitimi, memleketi ve Instagram hesabı burada.

Sunculuğunu Fatih Ürek'in üstlendiği Gelinim Mutfakta yarışması güzel isimleri ekrana çıkarmakla birlikte ilgi odağı haline geldi. Bunlardan biri de Cansu Şöhret'in kayınvalidresi Sevgül Kıroğlu oldu. Büyük bir beğeni ile hafta içi her gün izlenen Gelinim Mutfakta kaynana Sevgül Kıroğlu ile ilgili kaç yaşında, nereli, memleketi, Instagram hesabı ve kimdir gibi soruların cevabı haberimizde.

GELİNİM MUTFAKTA KAYNANA SEVGÜL KIROĞLU KİMDİR?
Gelini Cansu Şöhret ile birincilik mücadelesi veren Sevgül Kıroğlu güzelliği ile dikkat çekiyor. Ev hanımı olan Sevgül Hanım 51 yaşındadır. Yarışmada uzun süredir yer alan güzel kaynana Instagram hesabında da binlerce takipçiye sahip. Sevgül Kıroğlu Instagram fotoğrafları görüntülemek istiyorsanız alttaki grafiğe basmanız yeterlidir.

gelinim mutfakta 21 aralık final

sevgül kıroğlu

GELİNİM MUTFAKTA YARIŞMA KONUSU
Fatih Ürek'in sunumu ile haftaiçi her gün öğle saatlerinde izleyicisi karşısında oluyor. Gelinim Mutfakta programında ilk hafta 4 yarışmacı gelin kaynana oluyor. Her hafta bir gelin kaynana ikilisi birinci olarak ödüle ulaşırken bir gelin kaynana da Gelinim Mutfakta yarışmasına veda ediyor. Fatih Ürek'in sunumuyla gelinler yarışıyor, kaynanalar puan veriyor! Her gün günün birincisi belirleniyor. Günün birincisine herhangi bir ödül verilmezken haftanın birincisi çifte 5 adet altın bilezik ödülü veriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.